131 Ülkenin Ulusal Marşları
-
http://rapidshare.com/files/101690714/marslar.zip
zip password : www.tahribat.com
media player da çalmanızı öneririm winamp isimlerde yamuk yapıyor :)
-
teşekkürler usta
-
eywallah kethuda saolasın :)
-
hmm güzele benziyor.
-
herkesde bulunması gereken arşiv niteliği taşıyan parçalar
-
ombra bunu yazdı:
-----------------------------
herkesde bulunması gereken arşiv niteliği taşıyan parçalar
-----------------------------Parça diye hitap etmek biraz argo kaçar. Milli Marşlar yada Ulusal Marşklar demek daha dogru olur.
-
10 numara hizmet saolasın arkadaşım bencede tam arşivlik
-
eline sağlık usta.başka ülkelerin de marşları var mı yha tarihte bizden başka marşa konu olacak kadar savaşan yoktur bence.
-
bluename bunu yazdı:
eline sağlık usta.başka ülkelerin de marşları var mı yha tarihte bizden başka marşa konu olacak kadar savaşan yoktur bence.
-----------------------------çeçen marşı var hocam. ben bu marşları ödev için tek tek toplamıştım. bu şekilde toplu olarak başka yerde bulamamıştım. çeçen marşını da koycaktım hoca bağımsızlığını kazanmamış bi devletin marşını koyarsan cebelitarık , hongkong gibi ülkeleri de bulmalısın dedi. bende çeçen marşını almadım o yüzden. bi de Dombra var. marş değil ama marş kadar etkili.
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------Parça diye hitap etmek biraz argo kaçar. Milli Marşlar yada Ulusal Marşklar demek daha dogru olur.
Rapide tıklayınca besmele ile indirdim iyi mi böyle?. Bırakın artık ince ayar muhabbetlerini yaw müzik parçası işte mp3 desek küfür ettin diyiceksin -
israilin marşı da var mı?
yoksa boşuna indirmeyelim :)