14 Haftalık Ücretsiz Unity 3D Egitimi.
-
Hocam 22 Mayıs Pazar gününe gelmiyor, sonuçlar da 20 Mayısta açıklanacak doğru değil mii?
-
Bouble bunu yazdı:
-----------------------------Hocam 22 Mayıs Pazar gününe gelmiyor, sonuçlar da 20 Mayısta açıklanacak doğru değil mii?
-----------------------------tarihlerde bir sıkıntı olmus, 2. sayfada belirttim yeni durumu.
edit : 22 Mayıs 2012 saat 20:00'de secilenlere maille bilgilendirilme yapılacak.
yani liste acıklamaları pazartesi degil, salı.
-
Derslerin kayıtları yapılırsa ne zaman nereden ulaşabiliriz video'lara ?
-
uLtRaLoVeR bunu yazdı:
-----------------------------Derslerin kayıtları yapılırsa ne zaman nereden ulaşabiliriz video'lara ?
-----------------------------derslerden 1-2 gün sonra o dersin videosu koyulacak.
-
seçilecek arkadaşlara başarılar diliyor ve bu eğitimin tadını çıkarsınlar bence..
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------televizyon izlemiyorum televizyon kumandası bana ne ifade edicek ki ya ? :S :S
-----------------------------tuzak soru
-
arkadaslar, son 500 basvuru filan kaldı.
muhtemelen sabaha dogru maille bilgilendirme yapılacak, farkındayım 1-2 kere erteleme oldu da olur öyle :]
-
geçen sene hoca eğitimleri herkese veriyordu 20 kişi sona kaldı kalmadı :D
şimdi dedi 50 kişi alacam toplam herkesin afedersiniz bir yerleri kalktı müritler :D
-
Daha başvuru yok dimi Andrei? :(
Yani doğrudan katılamam ama, en azından dersleri izlemek isterdim :(
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------Daha başvuru yok dimi Andrei? :(
Yani doğrudan katılamam ama, en azından dersleri izlemek isterdim :(
-----------------------------dostum basvurular kapandı da, dersler sonradan eklenecek onları izlersin merak etme.