folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 14 Hazirandaki Ehliyet Sınavı ?

14 Hazirandaki Ehliyet Sınavı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Değerli müridler 14 haziranda ehliyet sınavım var ama o gün lys'de var ? ehliyet kursuna sordum gevsek gevsek cevap veriyorlar yok sabah olur yok işte 1 hafta önce olur. Sizden bilgisi olan varmı ? yada bir duyumu olan

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

aynı güne sınav vermezler herhalde.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı

aynı güne sınav vermezler herhalde.

Bende öyle düşünüyorum ama burası türkiye. Ehliyet kursuna dahi o gün sınavın olduğunu ben söyledim :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ehliyet sınavını milli eğitim yapar sürücü kursunun suçu yok. milli eğitime gidip soracaksın anca orada muhattap bulursun.

diyelim ki aynı güne geldi. senin sınav sabah olur sen gidip sürücü kursuna öğle istiyorum dersin. liste veriyorlar milli eğitime öğle gider girersin

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sürücü kursunun alakası yok.MEB'in kontrolünde her şey.Bu sınava girmezsen en yakın sınav tarihinde tekrardan sınava girersin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

ehliyet sınavını milli eğitim yapar sürücü kursunun suçu yok. milli eğitime gidip soracaksın anca orada muhattap bulursun.

diyelim ki aynı güne geldi. senin sınav sabah olur sen gidip sürücü kursuna öğle istiyorum dersin. liste veriyorlar milli eğitime öğle gider girersin

Direksiyon sınavı değil bu. Yazılı sınavı söylüyorum ben ? 

@Mustafa

Hocam öbür sınav temmuzda. direksiyonlar felan çok uzar.

Atakan tarafından 12/May/14 16:35 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yazılınında aynı şekil olması lazım.Harç paranda yanar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Yazılınında aynı şekil olması lazım.Harç paranda yanar.

Hocam yazılı sınavda sabah girmiyormusun sana giriş kağıtlarını veriyorlar. eğer 14 hazirandakine girmesem harç parası yanıyor tekrar ödemek zorunda kalıyorum . bide birtek ben değilim sonuçta kaç milyon öğrenci girecek o sınava mağdur etmezler bence. ama gel görki fazla insan sınav günün kaçıştığının farkında değil. Bide milli eğitim diyorsunuz doğrudurda onlarında ilgileneceklerini sanmıyorum sonuçta büyük bir ilçe burası.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

ertelenir hocam. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    BEDB1N bunu yazdı

ertelenir hocam. 

Yorumunuz için çok saolun hocam 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam sana sınav için bi saat verirler ama ehliyet sınavı sabahtan 3e 4e kadar sürer öleden sonrada girebilirsin osaat şart deil yani ama tabi önce kursla konş bunu

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 1335 Toplam Mesaj: 12