14 Hazirandaki Ehliyet Sınavı ?
-
Değerli müridler 14 haziranda ehliyet sınavım var ama o gün lys'de var ? ehliyet kursuna sordum gevsek gevsek cevap veriyorlar yok sabah olur yok işte 1 hafta önce olur. Sizden bilgisi olan varmı ? yada bir duyumu olan
-
aynı güne sınav vermezler herhalde.
-
sanane bunu yazdı
aynı güne sınav vermezler herhalde.
Bende öyle düşünüyorum ama burası türkiye. Ehliyet kursuna dahi o gün sınavın olduğunu ben söyledim :(
-
ehliyet sınavını milli eğitim yapar sürücü kursunun suçu yok. milli eğitime gidip soracaksın anca orada muhattap bulursun.
diyelim ki aynı güne geldi. senin sınav sabah olur sen gidip sürücü kursuna öğle istiyorum dersin. liste veriyorlar milli eğitime öğle gider girersin
-
Sürücü kursunun alakası yok.MEB'in kontrolünde her şey.Bu sınava girmezsen en yakın sınav tarihinde tekrardan sınava girersin.
-
futurist bunu yazdı
ehliyet sınavını milli eğitim yapar sürücü kursunun suçu yok. milli eğitime gidip soracaksın anca orada muhattap bulursun.
diyelim ki aynı güne geldi. senin sınav sabah olur sen gidip sürücü kursuna öğle istiyorum dersin. liste veriyorlar milli eğitime öğle gider girersin
Direksiyon sınavı değil bu. Yazılı sınavı söylüyorum ben ?
@Mustafa
Hocam öbür sınav temmuzda. direksiyonlar felan çok uzar.
Atakan tarafından 12/May/14 16:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Yazılınında aynı şekil olması lazım.Harç paranda yanar.
-
Mustafa bunu yazdı
Yazılınında aynı şekil olması lazım.Harç paranda yanar.
Hocam yazılı sınavda sabah girmiyormusun sana giriş kağıtlarını veriyorlar. eğer 14 hazirandakine girmesem harç parası yanıyor tekrar ödemek zorunda kalıyorum . bide birtek ben değilim sonuçta kaç milyon öğrenci girecek o sınava mağdur etmezler bence. ama gel görki fazla insan sınav günün kaçıştığının farkında değil. Bide milli eğitim diyorsunuz doğrudurda onlarında ilgileneceklerini sanmıyorum sonuçta büyük bir ilçe burası.
-
ertelenir hocam.
-
BEDB1N bunu yazdı
ertelenir hocam.
Yorumunuz için çok saolun hocam
-
Hocam sana sınav için bi saat verirler ama ehliyet sınavı sabahtan 3e 4e kadar sürer öleden sonrada girebilirsin osaat şart deil yani ama tabi önce kursla konş bunu