14 Şubat‘Ta Evlenme Teklifi Etmek
-
paduwan bunu yazdı
Bende 10. Yila yaklasirken 2. Kere evlilik teklifi etmeyi dusunuyorum
derken hocam kafalarda benim ki gibi bi soru işareti görüyorum...
-
Evliyim ztn hocam yani sembolik olucak. Nasil diye soruyorsan evde mum yemek falan o tarz ederim buyuk ihtimalle.
paduwan tarafından 06/Şub/14 11:22 tarihinde düzenlenmiştir -
3 yıllık evliyim. :( Evlide olsak illa bir beklenti oluyor. Ne Alacağım. Hep Aynı seyler olmuyor.. tektaş ,parfüm , saat , çiçek v.s
-
pırlantaların fiyatları 4 kritere göre değişiyor. kesim, renk , berraklık ve karat ağırlığı. yani 1 karat pırlantaların hepsi aynı fiyat olucak diye bişey yok. senin o söylediğin fiyat farkı bundan kaynaklanıyor
-
Cosmic bunu yazdı
pırlantaların fiyatları 4 kritere göre değişiyor. kesim, renk , berraklık ve karat ağırlığı. yani 1 karat pırlantaların hepsi aynı fiyat olucak diye bişey yok. senin o söylediğin fiyat farkı bundan kaynaklanıyor
Hoca koyulan kâr da çok farklı, erostan aldığının aynısını atasaydan yüzde 30 daha pahalıya alıyorsun.
-
kabadayi09 bunu yazdı
Çok sevdiğim tahribat ailesinin mürid ve mürideleri hayatımdaki bu önemli adımı atarken size de danışmak akıl almak ve en önemlisi paylaşmak istedim.
21 Nisan 2013'ten bu yana süren ciddi birlikteliğimizi artık nişana(haziran-temmuz gibi) ve daha sonra evliliğe döndürmeye karar verdik.
Tabi bundan önce evlenme teklifi şart,
Malum önümüzdeki hafta cumaya 14 Şubat sevgililer günü bugün evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum.
Sizlere iki fikirde akıl danışmak istiyorum dışardaki kuyumculara baktığımda tektaş yüzükler 450 den başlıyor yukarda üst limit yok
fakat burdaki gibi netten sipariş verdiğimizde de 140 liradan başlıyor
sitede kuyumcu arkadaşlar vardı hatırladığım kadarıyla bu 140 liralık yüzükle diğer tek taşlar arasında ne fark oluyor sonuçta ikisi de taş satarken ikisinde de zarar ediyorsun birisi 1 karatsa diğeri 0.05 karat oluyor siz tektaş konusunda ne tavsiye edersiniz?
İkincisi ise evlenme teklifini nasıl etmeliyim benim aklımda iki fikir var
ilk olarak klasik yemeğe çıkıp orda yüzüğü verip teklif etmek
diğeri ise medıa markt gibi kalabalık bi mağazada önceden ortamı ve mağaza çalışanlarını ayarlayarak hoparlörden evlenme teklifi etmek
şimdilik aklıma gelenler bunlar
sizlerin aklına gelen daha parlak fikirler varsa bilmek isterim,teşekkürler....
abı ne gerek war bunca sacmalıga .. recep ıvedık fılmlerıne fazlatakılma
tabıkı ewlenme teklıfı et ama 14 subat da neyın nesı? baska bır gun et yada 14 subat bekleme
gorusuruz :)
-
Bende hatunu 14 şubatta evden çıkmaya ikna edemeyip 15 şubatta kızkulesinde teklif etmiştim bir yıl olacak :) hadi bakalım kolay gelsin
-
Delinin biri Ticari Kaygıları Nedeni ile 14 şubat uydurmuş. Peşinden de bir sürü insan gidiyor.
Tarihe takılma mürit? İnşallah hayırlısı olur.
-
biz her ne kadar tarihe takılmasak ta 1 yıl boyunca o tarihi bekleyip takılanlar yüzünden dolayısıyla takılmak zorunda kalıyoruz
-
bu söylemlerde kafama takılan şu oldu.
" satsam değer düşermi?" evlilik yüzüğünü mü satacaksaınız ki değer düşmesinden sana ne:))
bir yüzük alınır. süprizse kardeşinden annesinden yardım alarak
yada çalarak en çok taktığı eline olan bir yüzüğünü yürüt sonrada kuyumcudan bunun ölçülerinde der alırsın.
zaten seninle evlenecek yüzüğün fiyatını çok takmazlar 3 aşağı 5 yukarı fark etmez.
**
bir arkadaşım böyle bir evlenme teklifi almış yüzüğünü gösterdi. pırlanta dedi ama pırlantayı görmek için bir merceğe ihtiyaç vardı hazırlıksız yakalandım. ama kız mutluydu çünkü damat adayının söylediklenine çok takılmıştı. önemli olan kuru bir evlenelim sözü değil manidar bir laf bulman lazım.
**
sakın romantik olacağım diye saçma salak bir şiir yazıp gitme bazıları kendini çok zorluyor abimden biliyorum. şiirin berbatlığı hala kulaklarımda.
kızın evlenmekten vazgeçmediğine şaşıyorum şimdi çoluk çocuk sahibi :)
**
ayrıca 14 şubatta herkes evlenme teklif ediyor hiç bir özelliği kalmadı. hatta sıkıcı bile olmaya başladı.
topluluk önünde olabilir ama bunun için bütçen nedir acaba çünkü birkaç fikir veririm ama kesenin ağzını açman lazım.
**
bir bayan olarak sana şunu söyleyebilirim. dikkate al:
ne verdiğin nasıl teklif ettğinin çok önemi yok teklifi yaparken onu çok önemsediğini hissettrdin mi işlem tamamdır.
bu dediğimde kişinin karakteri ve anlama kapasitesine bağlı. gösterişimi seviyor, sadeliğimi, anahtar kilit olayı.
**
örnek:
erkek -şey ben.. yani ikimiz..
kız - tamam evlenirim
işte bu kadar basittir benim için. iş kişiyi tanımakta
**
ama gördüğüm en süper evlenme teklifi hani bir uçak firmasının reklamında vardı ya işte odur benim için
en iyisi videoyu vermek. buna benzer birşey yap sonrada youtube yükle ileride bilmem kaç kişi izledi dersiniz havanız olur ..
http://www.dailymotion.com/video/xidx9u_iste-evlenme-teklifi-yapan-genc_shortfilms