15 Euro Paypal Alınacaktır..
-
Sonra eski tahribat kalmadi diyoruz. Icerde bir seyler yapan adamlarida forum'a küstürüyoruz.hocam ne kredi kartim var ne paypalim hesap karti ile olabiliyorsa yardimci olayim.
-
gokcan bunu yazdı
Sonra eski tahribat kalmadi diyoruz. Icerde bir seyler yapan adamlarida forum'a küstürüyoruz.hocam ne kredi kartim var ne paypalim hesap karti ile olabiliyorsa yardimci olayim.
hallettim hocam saol.. Bu tarz ... ler yüzünden bir şey paylasmıyacağım . Bir sürü konu açıcaktım yılbasından sonra ama bunlara gerekmez..
-
Adamın üstüne çok gitmişsiniz. Bu arada yılbaşı geceli 1 ay oluyor hocam. İntihar ettiysen belki haberin olmamıştır.
-
mkyb bunu yazdı
Adamın üstüne çok gitmişsiniz. Bu arada yılbaşı geceli 1 ay oluyor hocam. İntihar ettiysen belki haberin olmamıştır.
ince
-
mkyb bunu yazdı
Hakkaten ciddi bir şey yokmuş aslında ortada, fazla sıkıştırmışsınız beyler. -
mkyb bunu yazdı
Dikkat et sende birgün bunalıma girip ebenin a.ını görme.. Dilerim Beter olasın..
-
aLman'ın ilk mesajını o şekil anlayabilmek için ya çok düz bir adam olmanız gerekiyor ya da internet teknolojilerine bayağı uzak olmanız gerekiyor. Ben direk anladım yani adamın tl karşılığı hesabına euro istediği.
Bu arada ulan aLman 10 senedir sürekli bunalımdasın be :D
bu nickimle tanımazsn beni ama olsun :D
-
aLman bunu yazdımkyb bunu yazdı
Dikkat et sende birgün bunalıma girip ebenin a.ını görme.. Dilerim Beter olasın..
Ulan zorla küfür ettireceksin. Burada konu açıp intihar ediyorum deyip sonra fake üyelikle arkadaşılm alman intihar etmiş başımız sağolsun diye konu açmadın mı sen ? Hatta yönetim seni AB'ye yolladı. Sonra destek mailine yağ çekip banın açıldı.
-
Adam hesabina gondermeyi kast etmis zaten neyin altini kaziyonu la kafaniz mi guzel. Sapma sapan laflara bak..
-
mkyb bunu yazdıaLman bunu yazdımkyb bunu yazdı
Ulan zorla küfür ettireceksin. Burada konu açıp intihar ediyorum deyip sonra fake üyelikle arkadaşılm alman intihar etmiş başımız sağolsun diye konu açmadın mı sen ? Hatta yönetim seni AB'ye yolladı. Sonra destek mailine yağ çekip banın açıldı.
git kumda oyna hocam sen