15 Günde 16.Şehidimiz...Nereye Gidiyoruz Böyle...
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
-----------------------------
bigwave bunu yazdı:
Geçen yıl aynı karakola bağlı birliğe, zırhlı araçla seyir halindeyken düzenlenen mayınlı saldırı sonucu 9 askerimiz şehit olmuştu. İHA
-----------------------------ya açılım değil ne halt olursa olsun yer aynı ,daha 1 sene evvelinde acı bir tecrübe yaşanmış .. asker neden önlem almıyor? askerin işi güvenlikse gereken ne
önlem varsa almalı ..
hocam bu tip sinsi saldırılar için ne tip önlem alabilirlerki ?
@AbdullahAzad
neyin kardeşliği , hangi halkların kardeşiliği ?
-----------------------------yap 30 bin kişilik operasyonu sik analarını ne önlemi daha?
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
bigwave bunu yazdı:
Geçen yıl aynı karakola bağlı birliğe, zırhlı araçla seyir halindeyken düzenlenen mayınlı saldırı sonucu 9 askerimiz şehit olmuştu. İHA
-----------------------------ya açılım değil ne halt olursa olsun yer aynı ,daha 1 sene evvelinde acı bir tecrübe yaşanmış .. asker neden önlem almıyor? askerin işi güvenlikse gereken ne
önlem varsa almalı ..
hocam bu tip sinsi saldırılar için ne tip önlem alabilirlerki ?
@AbdullahAzad
neyin kardeşliği , hangi halkların kardeşiliği ?
-----------------------------anlayan anladı (:
-
en büyük önlem;ordunun ordu olarak harekete gecmesidir..doguda veya batida terörere yardim eden herkesin,kafasina sikilmasi lazim.
ordunun olustururacagi 50 bin kisilik özel bir ekip,bu terörü yok eder.
-
hepimiz konusyoruz arkadaslarda sanki bos yere konusuyoruz kimse bizi halki dinlemiyor 30 yildir bu kan akiyor !!!!!!!
Beni kahreden sey oturup bos bos konusmak ..... Kalkalim ayaklanalim gerekirse TSK ya sitem edelim gerekirse Devlete sitem edelim olmadi biz cikalim sokaklara yeter artik ya yeter dur desin birileri artik dur desin !!!!!!!
-
patron_38 bunu yazdı:
hepimiz konusyoruz arkadaslarda sanki bos yere konusuyoruz kimse bizi halki dinlemiyor 30 yildir bu kan akiyor !!!!!!!
Beni kahreden sey oturup bos bos konusmak ..... Kalkalim ayaklanalim gerekirse TSK ya sitem edelim gerekirse Devlete sitem edelim olmadi biz cikalim sokaklara yeter artik ya yeter dur desin birileri artik dur desin !!!!!!!
-----------------------------ben o dedigini kucukken cocuk yaslarda yaptim , cok kavga ettim onlarla .
sana olani soyliyeyim , internet kafede lise 1 deyim , kekolar gelip en basitinden cs'de DHKPC , bilmem ne apo bilmem ne yazip kavga ciktiginda biz bunlari postalardik , bunlar sonra amcaogullari , dayi ogullari kimler varsa suru gibi toplayip getiri bizde toplar kavga ederdik , polis gelirdi . gelen polis bizi tartaklardi ! polisin bile kurdce konustugunu dusununce... en son bir olayda komsumuz bicaklandi. cocuk 20-21 yasinda ama kimlikte 16 gozuktugu icin , birsey yapamadilar. komsumuz olucekti. olseydi ne olucakti ? Vatanmi kurtulacakti ? Hayir anasi babasi aglayacakti ! belki adi bolucu , fasist olarak kayitlara gecicekti !bende sonra burata geldim zaten. burda akillandim, tek basina tepki koyunca sindiriyorlar , ama tepki buyuk olunca yapacaklari teksey gunden degistirmek oluyor ...
onun icin tek devrim Turkcu devrimdir. sol sag bunlar bos isler ! turku turke kirdirmaktan baska ise yaradigi yok !!!
-
maximuss bunu yazdı:
simdi bisey diycem de beni fasist ilan edicekler ama diyorum !
bizim proflarin , bir dag admi afgan kadar aklimi yok kimyasal silah yapmaya ? saddam kadar olamiycazmi ?
atalim kimyasali kurtulalim, neden asker atese atiliyor ? simdi kardeslik turkuleri soyleyenlere sozum, bugun 1/5 imiz kadarlar , yarin bu 1/3 oldugunda pkk yada ihtiyac duymucaklar ! ama o zaman gec olucak ...
Türkiye'nin imzaladığı milletler arası anlaşmalara göre Kimyasal Silah kullanması yasak.
Orantısız Güç diyorlar bir de buna sanırsam. İnsan Haklarına aykırıymış, dağdakilere dokunuyormuş havası, abileri öyle diyor.
-
bu millete müstahak, bu milletin bir ferdi olarak söylüyorum. sen gidip AmerikancıKürtPartisine %47 oy ver, açılımı destekle, fetoş gibi o.ç.larna tap din diye sonra vay efendim düşman saldırıyo ...
ya noolcaktı ?
-
O Dağların Ve K.Irak Semalarında FOSFOR Bombası Kullanılmasından Yana Olup Alternatif Olarak ta Biyolojik Bomba Kullanılmalıdır.
K.ırak Ve Dağlık Bölgenin Semaları Bu Şekilde Olmalıdır.
TEROR ORGUTU PKK NIN AVUKATLIĞINI YAPANLARIN HEPSİNİ BİLİYORUZ..ONLARINDA..
BU ŞEKİLDE ASILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
-
THT2005 bunu yazdı:
O Dağların Ve K.Irak Semalarında FOSFOR Bombası Kullanılmasından Yana Olup Alternatif Olarak ta Biyolojik Bomba Kullanılmalıdır.
K.ırak Ve Dağlık Bölgenin Semaları Bu Şekilde Olmalıdır.
TEROR ORGUTU PKK NIN AVUKATLIĞINI YAPANLARIN HEPSİNİ BİLİYORUZ..ONLARINDA..
BU ŞEKİLDE ASILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
-----------------------------Kardeşime aynen katılıyorummmmmm
-
açılımı açalım altından ne çıkacak diye bağırırken korktugumuz altından çıkması muhtemel şeyler bunları yazık vatani sattılar yazık kendi vatanımızda özgür olamıyoruz 3-5 çapulcudan cekinir olduk. Her metropolde bu serefsizler mesken tutmuslar örnek istanbul'da türkten çok sempatizan kürt var yazık bu vatanın gidiş hattı hiç iyi değil... korkuyorum...