15 Metre Usb Uzatma Kablosu
-
merhabalar 15 m usb uzatma kablosu aldım bir tarafına usb takıp televizyona görüntü aktarmak için kullanıcaktım fakat elimde patladı çalışmıyor. normalde bunları sorunsuz kullanan varmı aramızda. daha öceden alan. yaptığım bir hatamı var acaba standart usb takıyorum. işin kötü tarafı bu kabloyu vatandan aldım çalışmasa satmazlar heralde ama 6 kablo aldım 6 sıda aktarmıyor 3 usb ile denedi
-
benimde başıma gelmişti sonra araştırdım usbler belirli metreye kadar performans veriyor
-
5metreden sonra tırt abi o iş
ben çatıya modem atmak için cat7 kablo alıp girişe 12volt verdim , modeme girmeden 5v düşürdüm birde repeater takmıştım
o şekilde 13 metrede sıkıntısız çalışmıştı usb wireless modem , repeater olmazsa 3-5 metreden sonra usb gidiyor
sana sattıklarında yok mu ?
-
5 voltun ne kadar canı var.bi kaç metreden sonra ölüyodur o.
-
Beslemeyi yakindan yaparsan calisabilir ancak tehlikeli ve gereksiz
-
aldığım şunlardan hocam
bitane yükseltici gibi bişi var ama. nasıl yapabiliriz bunu
-
ayhun bunu yazdı
Beslemeyi yakindan yaparsan calisabilir ancak tehlikeli ve gereksiz
nasıl yani abi
-
hocam adaptör girişleri olan usb çoklaştırıcılar var çoğaltıcıyı pc ye kabloyu aparata takıcan adaptörle usb çoğaltıcıyı besleyeceksin. ama ne kadarlık bir adaptörle beslemen gerekir fikrim yok
-
Denemedim ama Usb RJ45 (Cat6) Extender kablo daha sağlıklı olur düşüncesindeyim. Bi yerde HDMI RJ45 kullanmıştım sorunsuz görüntü aktarımı yapmıştı.Usb içinde sorun olacağını sanmıyorum
-
USB EXTENDER RJ45 ürünler var googlede arat bulursun işini görebilir ama kayıplar illaki olur.
-
hocam ağ kablosundan güçlendirilmiş usb yapabiliyorsun. Ben 10 metrelik yapmıştım wireless adaptörü dışarıya takıp zayıf olduğu için sinyal alıyordum. 10- 15 maksimum deniyor ama ben 10 metreden çalıştırdım. Hazır satılanlar var enerji kayıpsız kablo olarak geçiyor ama biraz tuzlu oluyor