1.5 TB Bilgim Aniden Yok Oldu !
-
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda 11 tane disk var düne kadar bunların tamamı neredeyse doluydu ama az önce fark ettim yaklaşık 1.5 Tb bilgim yok olmuş herhangi şekilde dosya silinmesi olmadı tarafımca ayrıca disklere erişemde de bir sorun yok sanki biriler girmiş özellikle belirli dosyaları silmiş gibi kafayı yiyeceğim nasıl olur böyle bir şey yardımlarınızı bekliyorum windows 7 64 bit ultimate kullanıyorum,
-
Hocam virüs filan olmasın bazen bazı virüsler dosyaları gizli dosya yapıyor gizli dosyaları göster de bide öyle bak bide diskin boyuntunda bir değişklik var mı ??
-
Avast kurulu ve güncel ayrıca disklerdeki boş alanlar gözüküyor,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Avast kurulu ve güncel ayrıca disklerdeki boş alanlar gözüküyor,
-----------------------------
bu disklerin korumaları açıksa geri yükleme ile alınabilir mi diyeceğim ama çok düşük ihtimal. 11 tane disk var diyosun. -
kullandıgın bi yazılım yada bi trojan yemiş olabilirsin birisi silmiştir yani. get data back yada encase isimli yazlımlarla taratarak kurtarma ihitimali yüksek get data back güzeldir encade özel bi yazılım piyasada 3 .0 var sanırım 5 . versiyonu dahada gelişmiş ancak bulman zor.
-
avastın karantinasında filanda bir kayıt yok mu ya olur ya virüs filan görür sana haber vermeden siler dicem ama zor yani.
-
Şu an sağlıklı düşünemiyorum arkadaşlar sistemin en son hali bu
http://e1202.hizliresim.com/u/m/2uvbc.jpg
mavi olan disklerinde tamamı doluydu toplamda 100 gb boş yerim ya vardı ya yoktu birde şimdiki haline bakın geri kurtarma programlarıyla nasıl uğraşacağım şimdi daha dün vardı bu bilgiler,
-
20 yıldır bu sektördeyim böle arşiv görmedim dsfk
-
GetDataBack for NTFS programı ile bir diski taratıyorum şu an umarım bir sonuç alırım ama aklımın almadığı neden elle seçilmiş gibi bazı veriler silinmiş,
-
200 gb klip arşivin mi var :|
-
BUYUK kapasiteli hard disklerden hep korkmusumdur :)
hic kullanmadim ama sanki heran birseyler kaybolacakmis gibi hissediyorum nedense
devaju yasiyorum sanki aslinda boyle bisiler olmustu sanirim banada.