150-200 Metrekare Wireless
-
Airties Air 5450 kullanıyorum çok memnunum.
-
Draytek baya bi tuzlu gelir 600 lira falan. Bunların çekim gücü neye göre belli oluyo? bazısında 300 bazısında 54 yazıyo falan.
-
legendary bunu yazdı:
-----------------------------
Draytek baya bi tuzlu gelir 600 lira falan. Bunların çekim gücü neye göre belli oluyo? bazısında 300 bazısında 54 yazıyo falan.
-----------------------------drytek delidir bilemedin drytek access point kullan derim altın jaklı olanları war dehşet bişi iş yerinde 42 tane war
-
HOCAM TEK BİR SİSTEM VARDİ MODEME TAKİYOSUN BAYA Bİ GENİŞ BANT SAGLİYODU UNUTDUM TAM ADINI...
BİDE CİSCO AİLESİNDEN MODEM ALMA WİRLESS İ REZALET Ben Lınksys aldim ondan önce Airtes kullaniyodum airtesin wirless 1000 basar...
biraz googlda araştir böyle iş yerleri neler kullaniyo diye bence
-
Baktım google da. şimdi anteni güçlendirsem nasıl olur? Muhtemelen üzerindeki 2 db lik bi anten piyasada 8-9 db lik antenler var.
Birde bu anteni 2 tane falan yapan bi parça varmı? Mesela modemden alıcaz çıkışı 2 tane anten takılacak biri içeri biri dışarı? -
senin modemin markası ney her modemin anteni değişmiyor access pointin ancak antenini değiştirebilirsin 2 dbi anten takılıdır üzerinde 10dbi üzerindeki antenlerden al baya faydası oluyor
-
bildiğim kadarıyla klasik wireless modemler a-b-g kanallı yayın yapıyor. yeni (2-3 senelik teknoloji) modemlerde n kanaldan yayın yapıyor ve biz bunların mesafesini açık havada 500-700 mt falan mesafeden rahatlıkla aldığını gördük. ama alıcıda n kanallıydı. n kanaldan yayın yapıp, g kanallı bir alıcı ile almaya çalışırsan mesafe nekadar olur onu bilemicem. bunu denemek lazım. bi n kanal muhabbetini araştır istersen.
-
access pointleri ayarlarken kanal ayarıda yapmıştım. a-g-n diye bi kanal seçeneği yoktu ama 1.2.3 diye vardı. 6. kanalı kullandırdım bende ikisinede.
Modemin markası TP-Link. Anteni çıkıyo. -
modem uyduruk bi şey olsun, acces pointe sağlam bi anten çak geç. bi arkadaş da söylemiş, anten kesinlikle tavanda veya yüksek bi yerde olsun.
-
kardeş acces point al us robotics 5411 serisi modeminde us robotics olsun maxg ile canavar gibi kullanırsın. diğer markaların çoğunu denedim. müşteri artışı gibi durumlar oluştuğunda cihazlar kafayı yiyo. en iyi bu cihazın faydasını gördüm. benim kullanış şeklim 2 accespoint ikisi de us robotics. birini dükkanın bi ucuna diğeri diğer uca canavar gibi kullanıyorum. yok eğer param var diyosan git cisco al. accespointler içinde anten almayı unutma.