150-200 Ytl Arası Telefon Tavsiyesi?
-
arkadaşlar benim yadigar nokia 3410 geçenlerde bozuldu şimdi telefonsuz kaldım 150-200 ytl ye foto çekebilen hafıza kartlı mp3 çalan şarjı çok giden bi telefon lazım.
LG KG290,
Samsung E250
NOKIA 2630 ( TURKCELL KAMPANYALI ) mı? yada başka bişey?
-
Samsung e250 almada ne alırsan aL.
-
Nokia 9500 Communicator. :)
-
saatim sana benm 6630'u
sölediklerinin ikisinden de güzeldir emin ol
adamın biri sana e250 veriim üstüne de 50 ytl veriim dedi vermedim
keyfin bilir
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
Samsung e250 almada ne alırsan aL.
-----------------------------evet arkadaşa katılıyorum o markann e250 zmbırtısndan alma da
bi cep telefonu bu kadar iğrenç olur
-
E250 hoş karizma telefon ama symbian değil galiba. İşim olmaz arasın msj ceksin dandik de olsa foto alıyım diyosan E250 al.
-
valla babam'ın tel. bozulmuştu bgn şöle bütçeme uygun bi hediye tel. aliim dedm.. E250 aldım sınıfına göre gayet ucuz'da kullanışsız geldi bana genel olarak Menüsü filan çok aptalca geliyo bana samsungların ..Toshiba'nın 150 liraya çok hoş bi tel.i var 1.3 MP cam. mp3 ply. yükseltilebilir hafıza filan..bi incele derim
-
e250 emsalinde bi telefon yok ama nedense karizması olmayan bi telefon peki aynı ayarda ne olur?
-
vukaat bunu yazdı:
e250 emsalinde bi telefon yok ama nedense karizması olmayan bi telefon peki aynı ayarda ne olur?
6630 diorm ya sana hemde music edition =) 170 ' e kapatlm :D + 512 mb hafıza kart ;) -
ExcellencE bunu yazdı:
vukaat bunu yazdı:
6630 diorm ya sana hemde music edition =) 170 ' e kapatlm :D + 512 mb hafıza kart ;)
-----------------------------teşekürler adamım ama ben sıfır almayı planlıyorum 3410 un hala kutusu duruyor 7 yıl olmuş. ve 6630 yavaş bi telefon.
sanırım bunu alacagım. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok6085
-
kardeş turkcellin kampanyası var..
1000 kontur + 100 mms + telefon 179 ytl :D üste kalan 21 ytl ile yemek yersin ;)