1500 Lira Maaşla 20 Bin Bekçi Aranıyor ...
-
daha bugun bır polıs arkadasla konustum burda konuyu gordum sımdı de olurmuyum kı la acaba :D
-
500 700 mü lan adam hem dövüp hem paramı alacak.
Abi bekçiler FAYT KILAP KURUP sistemi oturtur gece horoz dövüşü yaptırırlan :D -
Zeytun-i bunu yazdı
Abi bekçiler FAYT KILAP KURUP sistemi oturtur gece horoz dövüşü yaptırırlan :Dbin500 bin700 dıkkatlı oku :d
-
Bekçilik yapılmayacak yerler:D
#esenler
#bağcılar
#karabayır
#esenyurt
#gazi mahallesi
#tarlabaşı
aklıma şimdilik gelen bunlar o_0
(bekçilik hayatınız pek uzun sürmez bu semtlerde:D) -
ONEMINUTE bunu yazdı
#esenler
#bağcılar
#karabayır
#esenyurt
#gazi mahallesi
#tarlabaşı
(bekçilik hayatınız pek uzun sürmez bu semtlerde:D)Angaralıyık gardaş :))
-
ruhii bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Abi bekçiler FAYT KILAP KURUP sistemi oturtur gece horoz dövüşü yaptırırlan :Dbin500 bin700 dıkkatlı oku :d
hocam bende onu diyorum 500 700 nedir mk adam ömrü boyunca gece çalışacak düşünsene aseslikten emekli adam gündüz çıkamaz dışarı yarasa gibi olur lan hayatmı o çok az, bazı işlerde yıpranma payı var hocam mesela taksicilikte vs. bu çok yıpratıcı iş extra parası olması lazım izni vs.
-
Zeytun-i bunu yazdıruhii bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
hocam bende onu diyorum 500 700 nedir mk adam ömrü boyunca gece çalışacak düşünsene aseslikten emekli adam gündüz çıkamaz dışarı yarasa gibi olur lan hayatmı o çok az, bazı işlerde yıpranma payı var hocam mesela taksicilikte vs. bu çok yıpratıcı iş extra parası olması lazım izni vs.
bıldıgımkadarı ıle gece bekcılıgı degıl. normal guvenlıkler gıbı bına kurum gırıslerındekı polıslerın yerıne bekcı olacakmıs
-
ONEMINUTE bunu yazdı
#esenler
#bağcılar
#karabayır
#esenyurt
#gazi mahallesi
#tarlabaşı
(bekçilik hayatınız pek uzun sürmez bu semtlerde:D)#çinçin
gecenin 3'ünde barbar conan kılıcıyla adam kovalayam 1.60 lık tıknaz ruh hastalarının görülebileceği fantastik kurgu mekanı. aynı seviyede bir mekan için;
http://eksisozluk.com/cincin--74234?p=9
nolanded tarafından 18/Mar/13 01:20 tarihinde düzenlenmiştir -
devriye gezen polisler çok daha rahat yatabilecek böylece zaten doğru dürüst devriye göremiyorduk her neyse
ama iş zor hocalar yazı kışı devamlı gece dolaşıcaksın iti kopuğu şusus busu ve tek başınasın devriye polisleri hiç olmassa en az 3 kii dolaşıyorlar sen tek 3 tnae adamla tartışmaya girsen biri takı verse bir yerine pert yani -