15000 Tlye Kadar Araç Tavsiyesi
-
hocam bu fiyata audi wolkwagen ortak yapımı mpi,htp veya 16v polo motorlu 1.4 veya 1.2 motor skoda fabia alabilirsin
palioların clioların pejoların citroenlerin o paraya olan araçlarından kat kat üstündür fabia.
-
Tnrsk bunu yazdı
206 arka kısmı dar dediler 5 kişik aileyiz ona göre bişey bakıyorum ailece kullanıcaz genelde
mazdalar hakkında bişey bilmiyorum hocam ama kıstaslardan biride kolay satılabilirlik aylarca bekletmesin bizi satmak istediğimizde
şuan
clio hb/sedan
hyundai accent
hyundai getz
opel vectra
bunlara bakıyorum bu araçları kullananlar yorumlarsa iyi olur
clio çekirdek gibi araba bence -
accent getz parçası ucuz az yakar konfor pek yok ama bence +
vectra konfor full yakıtta full güvenlikte full bence -
civic al civic modeli düşük olur belki 15bine ama biraz daha kasarsan olabilir
-
araba pazarına gittim bugün yeminlen soğudum ya araçların ederleriyle piyasa arasında fark var millet kafasına göre mi yazmış yoksa hakkaten ederimi odur bilemedim arada kaldım alamicaz boyle giderse
-
arkadaşlar hortlatıp duruyorum kusura bakmayın hiç anlamadığım için fikirlerinize ihtiyacım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-full-makyajli-fiesta-167510728/detay
bu aracın ederi nedir alınırmı sizce kullanmış olanlar varmı
-
Tnrsk bunu yazdı
arkadaşlar hortlatıp duruyorum kusura bakmayın hiç anlamadığım için fikirlerinize ihtiyacım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-full-makyajli-fiesta-167510728/detay
bu aracın ederi nedir alınırmı sizce kullanmış olanlar varmı
o arabayı alacağına benim gibi volvo al ben geçen gün volvo s 70 t5 aldım bildiğin canavar araba km deni korkutmasın eğer bakımları yapılmışsa volvolar evradiyelik arabadır temizinden bulursan kaçırma volvo al derim
-
1.6 Clio rxt var bendede memnunum.
-
hocam volvo ağır gelir bize.foxxly clio nun ederi nedir
-
Peugeot 206 bakıyorum bende
yakıtları nasıldır az yakarlarmı hangı modelını benzınmı dızelmı almalıyım ?
-
bi up olsun benden 2 ay icinde bende bi araba sahibi olmayi dusunuyorum.
17-18 bine kadar cikabiliyorum arkasi kisa modellerden bakiyorum 206 gibi az yakabilen bi model tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
abi hala ve ısrarla clio 1.4 rxt diyorum :)
az yakar,98 hp k4j motorludur megane kasasını bile uçurur.
2 hava yastığı,abs,parçası ucuz,daha ne arıyorsunuz ki anlamıyorum.