folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 155 Polis İhbar Numarasını Kullanıyor Musunuz?

155 Polis İhbar Numarasını Kullanıyor Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bico bunu yazdı:
    -----------------------------

10 - 11 yaşlarımdayken biri sinirlenmiş çocuğunu camdan atacaktı hemen ankesörlü telefona koştum

155 i arayıp adamın çok sinirli olduğunu ve çocuğunu camdan atmak istediğini söyledim hemen gelmelerini rica ettim.

polisin cevabı şu oldu...

ne güzel işte atmamış daha atsın öyle geliriz genç demişti..

yok artık

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

sokak lambalarına ateş eden birileri vardı ihbar ettim 28 saniye sonra 2 ekip geldi evin önüne önünü kestielr aracın 

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

başka bi konuya da yazmıştın sanki daha önceden?

vergi kacakcılıgı ile ilgili bişidi sanırım?

evet, yazmıştım.

kumarhane.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

1-2 ay önce bir olay için aramıştım gece 3 sularında telefon son raddesine kadar çaldı ama açan olmamıştı, ikinci kez aradığımda da ortalarına doğru açtılar.

Yer: konya

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

3 kere aradım  birinde çalıştığım myerde trafik akzası olmuştu
    2. sinde kahvehanede kavga çıkmıştı  aradım tarif ettim geldiler çalıştığım yerde kahvehanein tam karşısında  onuda 155 e söylemiştim salak polis buradan aranmış hani kavga edenler kimler diye gelip sormuştu  a.k kavga edenler duysa bunu benim aradığımı kavgaya bende ortak olacağım :) başımım belaya sokacak mal mıdır nedir :)
    3. sünde de  yine bir kavgaydı ben daha adresi söylerken o bana söyleme kalktı burasımı diye daha eönce ararken söylemiştim bir adres ya onu kayıt altına almışla r bana dedi buradamı olay diye dedim yok orası eski çalıştığım yerdi :) yeni yer burası

hacı sen de kafan iyiyken yazma gözünü seveyim

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

telekom bunu yazdı:
    Dilenen cocuklari gorunce ara ara ariyorum "tamam ingilenecegiz" diyip siklerine bile takmiyorlar!.. Reklamlarda, panolarda sadece reklam...

Çünkü yapacakları birşey yok elleri kolları bağlı. 

terör örgütüne karşı bile sadece cop ve biber gazı kullanma hakları var. Seni yönetenler iyi yönetseydi polise gereken değer verilseydi barış ve huzur ortamı çok daha hızlı ve kolay sağlanırdı.

Söylediklerine aynen katılıyorum. Benim değindiğim konu panolarda, reklamlarda yanıltıcı bilgi vermeleri. Bir şey olmayacağını onlarda biliyor ben de biliyorum. Ee o zaman o göz boyamak için boy boy panolara ne gerek var!?

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

SharpShooter bunu yazdı:

Bauer bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

2. sinde kahvehanede kavga çıkmıştı  aradım tarif ettim geldiler çalıştığım yerde kahvehanein tam karşısında  onuda 155 e söylemiştim salak polis buradan aranmış hani kavga edenler kimler diye gelip sormuştu  a.k kavga edenler duysa bunu benim aradığımı kavgaya bende ortak olacağım :) başımım belaya sokacak mal mıdır nedir :)
    3. sünde de  yine bir kavgaydı ben daha adresi söylerken o bana söyleme kalktı burasımı diye daha eönce ararken söylemiştim bir adres ya onu kayıt altına almışla r bana dedi buradamı olay diye dedim yok orası eski çalıştığım yerdi :) yeni yer burası

hacı son maddeye ben de denk geldim. Ev telinden bi mahalle kavgasını ihbar etmiştim zamanında, aradan yıllar geçti, başka bi olay için tekrar ev telinden aradığımda; "Şu adreste mi oturuyorsunuz?" dedi. "Evet" dedim. "Tamam ilgilenicez" dedi, kapadı. İhbarcıların kimliklerini Polis almıyor nasılsa diye rahatız; amma velakin gayette güzel kayıt altına alıyorlar.

Ayrıca ben birkaç yıl önce, bir olayı ihbar edilebilecek en üst makama (valiliğe) yaptım. İl, ilçe...vs belirtmek istemiyorum; ama Vali olsun, Jandarma olsun, OÇ'lar kimlik bilgilerimi deşifre ettiler, sayelerinde 12 kişi tarafından bi odaya kapatılıp dövüldüm. Kulak zarım patladı, 1 yıl doğru düzgün banyo yapamadım, zar iyileşti; ama hala işitmede güçlük çekiyorum. Baktım ki işi yasal olarak çözmeye kalkınca başımıza bunlar geliyor, artık ben de onların anlayacağı dilden zamanı gelince intikamımı alacam, sonunda ölüm de olsa...

oha..

yuh nasıl desifre ediyorlar 

Eğer buradan http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx bir başvuru yaparsan bu olay ile ilgili %100 seninle ilgileneceklerdir.

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    MiLK bunu yazdı:

u235 bunu yazdı:

SharpShooter bunu yazdı:

Bauer bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

hacı son maddeye ben de denk geldim. Ev telinden bi mahalle kavgasını ihbar etmiştim zamanında, aradan yıllar geçti, başka bi olay için tekrar ev telinden aradığımda; "Şu adreste mi oturuyorsunuz?" dedi. "Evet" dedim. "Tamam ilgilenicez" dedi, kapadı. İhbarcıların kimliklerini Polis almıyor nasılsa diye rahatız; amma velakin gayette güzel kayıt altına alıyorlar.

Ayrıca ben birkaç yıl önce, bir olayı ihbar edilebilecek en üst makama (valiliğe) yaptım. İl, ilçe...vs belirtmek istemiyorum; ama Vali olsun, Jandarma olsun, OÇ'lar kimlik bilgilerimi deşifre ettiler, sayelerinde 12 kişi tarafından bi odaya kapatılıp dövüldüm. Kulak zarım patladı, 1 yıl doğru düzgün banyo yapamadım, zar iyileşti; ama hala işitmede güçlük çekiyorum. Baktım ki işi yasal olarak çözmeye kalkınca başımıza bunlar geliyor, artık ben de onların anlayacağı dilden zamanı gelince intikamımı alacam, sonunda ölüm de olsa...

oha..

yuh nasıl desifre ediyorlar 

Eğer buradan http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx bir başvuru yaparsan bu olay ile ilgili %100 seninle ilgileneceklerdir.

Valla Allah o arkadasin yardimcisi olsun, insallah gercek degildir o olay ama gercekse tekrar bi basvuru yapmak biraz zor diye dusunuyorum.. Allah oyle insanlarin belasini versin

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

şu dh deki linki bi verebilirmisin hacı

İlk mesajda vermistim hocam kelimelerden birine link okuyuver tekrar :)

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

MiLK bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

hacı sen de kafan iyiyken yazma gözünü seveyim

ne alaka ?

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 5966 Toplam Mesaj: 60