16 Yasindaki Kedi (Akil Verin Lutfen)
-
KotomineKirei bunu yazdı
3,5 yaşında bir iran kedisi de bende var. bu tür kararlar zor verilir ama 16 sene diyorsunuz, bu kadar uzun süre size arkadaşlık etmiş sonuçta. ben olsam kendi kendine ölene kadar elimden geleni yapardım. Bir de atabilirseniz fotoğraf alabilir miyim ?
edit : kedi size ait değilmiş şimdi okudum yorumunuzu.
Hocam kedi bana ait degil ama benim evimde yasiyor :) foto cekeyim diye gittim yine isal olmus tualetinin disina yapiyodu yakaladim tualete koydum ancak bu sefer ordan kacti etrafa pislemesin diye tualetin icine koydum kapadim kapiyi.
Hanim surekli arkasini temizlemekten sitki siyrildi 😂😂😂
-
ayhun bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
3,5 yaşında bir iran kedisi de bende var. bu tür kararlar zor verilir ama 16 sene diyorsunuz, bu kadar uzun süre size arkadaşlık etmiş sonuçta. ben olsam kendi kendine ölene kadar elimden geleni yapardım. Bir de atabilirseniz fotoğraf alabilir miyim ?
Hocam kedi bana ait degil ama benim evimde yasiyor :) foto cekeyim diye gittim yine isal olmus tualetinin disina yapiyodu yakaladim tualete koydum ancak bu sefer ordan kacti etrafa pislemesin diye tualetin icine koydum kapadim kapiyi.
biz 1 ay kadar zorlandık tuvalet konusunda ama sonra kendi tıpış tıpış gitti tuvaletine kumuna. sizin sorun da giderilir umarım
-
KotomineKirei bunu yazdıayhun bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
biz 1 ay kadar zorlandık tuvalet konusunda ama sonra kendi tıpış tıpış gitti tuvaletine kumuna. sizin sorun da giderilir umarım
Hocam tualet egitimi var ancak tualette kafaeina gore fantaziler denediginden 3-5 kere ustune basmisligim bi var icine pislemek istemiyor sanki yada hususi yapiyor
-
ShockMan bunu yazdı
Tamamda ben anlamadım, bu iğneleri veteriner neden vuyuror? Hayvan ihtiyarlamış artık günlleri sayılımı demek istiyor, öyleyse dönüşü olmayan yola girmiş kedicik. Sanırım doğru anlamışım.
Hocam yasi geregi suanda hayvan 90 a yakin. Iltihaplar agir derece heralde ve surekli pisliyor yatagin alti dolabin arkasi kafasi nereye eserse. Bu aralar ozel mamaya basladik doktor tavsiyesiyle ancak oda fayda etmedi surekli yiyor ve siciyor. Vermessende dibinde. Ayrilmiyor yemek diye dolaniyor dolanirkende pisliyor
-
Janitschar bunu yazdı
Sakın ha ! Kediyi uyutmak fikrini kafandan çıkar,sonra olmadık belalar gelir başına...Başka çözümler düşün.
Onerin varsa dinlemek isterim hocam kaynanam sokaga salmamiza karsi. Basina bi is gelir daha cok aci ceker diye dusunuyor hakli olabilir ancak uyutmak daha sikintili bi durum. Varmidir bi oneri bi gun sessizce salayim diyorum acaba daha mantiklimi olur
-
ayhun bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıayhun bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
Hocam tualet egitimi var ancak tualette kafaeina gore fantaziler denediginden 3-5 kere ustune basmisligim bi var icine pislemek istemiyor sanki yada hususi yapiyor
bizimki de yeni evde sorunlar çıkarıyordu böyle. veteriner başta anlam verememişti, ilgi bekliyor o da kendince bir şeyler anlatmaya mı çalışıyor ne demişti tam hatırlamıyorum. sonra biraz sevip (biraz dediğime bakmayın 2-3 saat oynatıyordu parmağında) ilgilenince 2 güne normale dönmüştü. sizdeki de öyle bir şey olmasın ? misal tuvaletin yerini değiştirdiyseniz falan ya da yatağın yerini gibi şeyler
-
Hocam hayvan doğaya alışmamış. Doğa dediğinde önüne mama koyan yok. Götürsen koysan açlıktan ölebilir ve ya kurda kuşa yem olr.
-
KotomineKirei bunu yazdıayhun bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıayhun bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
bizimki de yeni evde sorunlar çıkarıyordu böyle. veteriner başta anlam verememişti, ilgi bekliyor o da kendince bir şeyler anlatmaya mı çalışıyor ne demişti tam hatırlamıyorum. sonra biraz sevip (biraz dediğime bakmayın 2-3 saat oynatıyordu parmağında) ilgilenince 2 güne normale dönmüştü. sizdeki de öyle bir şey olmasın ? misal tuvaletin yerini değiştirdiyseniz falan ya da yatağın yerini gibi şeyler
Yok hocam tualaeti ayni yerde dana antrikot ve ozel mamalar yiyor. Kafasina gore istedigi yerde uyuyor. Ilgiyi bizim hanim surekli gosteriyor. Iltihaptan dolayi kicini tutamiyor.
-
banneduser bunu yazdı
Hocam hayvan doğaya alışmamış. Doğa dediğinde önüne mama koyan yok. Götürsen koysan açlıktan ölebilir ve ya kurda kuşa yem olr.
Uyutmak mi mantikli asi vs isi acikcasi ugrasacagim bisey degil. Nese diyem kaynanama yaptiracaksa asisini verem parasini yaptirtsib her hafta
-
Vetenire götürüp son kez aşı yaptırın. Evin dısında musait bir yere su ve yiyecek koyun orada yemek ve su olduğunu öğrensin. Sonra her gun su ve yemek verin dışarda.