17 Ağustos 1999‘U Unutmadık Unutturmayacağız
-

http://www.facebook.com/video/video.php?v=118965041486720&ref=mf ===> uyelık ıstemez
Asrın felaketinin üzerinden tam 11 yıl geçti. . Ve bizler geçen süre zarfında sürekli yaptığımız gibi yine-yeniden şehrimizin merkezinden toplanıyoruz... 17 Ağustos 2010 Saat 03.02'de (16 Ağustos'u 17 Ağustos'a bağlayan gece) Büyük depremin 11.yıl dönümünü anma ve bir dakikalık saygı duruşu için Kent Meydanında buluşuyoruz. Saat 02.30'da kent meydanında toplanıyoruz. . Yeşil-Siyah saygılarımızla ; TATANGALAR
-
gündüz denizde yüzdüğüm arkadaşlar ertesi gün göçük altındaydı.. 1 hafta dağlarda kaldık fabrikalardaki gaz kaçakları yüzünden.. nasıl unuturum ki
yalova tam 1 hafta ölü koktu
-
off off o günler unutulabilir mi yaa. koskoca şehir enkaz yığını haldeydi....
-
çocukluğumun enkaz altında kaldığı gün.
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
çocukluğumun enkaz altında kaldığı gün.
-----------------------------bende 4-5 yaşlarındaydım :(
-
Bir Çok insanın hayatlarının, hayallerının, sevdiklerının, herşeyının enkaz altında kaldığı gün ...
-
Unutmak mümkün mü kabus dolu günleri...
-
Dün gibi hatırlıyorum.. Umarım bi 17 ağustos daha yaşamayız.
-
altıma işemiştim hiç unutmam o korku bana yetti.
-
Oldumu o kadar leyn =|
-
depremden 1 hafta önce adapazarına gitmiştim akraba ziyaretine,hayal mayal hatırlıyorum..
depremden 1 hafta sonra tekrar gittiğimde koca şehir yok olmuştu,her zaman gittiğim lunapark ından tut,akrabaların evlerine kadar...
sokaklarda kırılan eşyalar,çocukların bisikletleri acaip hissetmiştim kendimi.
aile büyükleri hep konusuyurdu o kadar fazla cesed vardımış ki atatürk spor salonuna bile cesetler taşınıyormuş...
böyle bi felaket,diyecek laf yok cidden.
enkaz aldında kalıp can verenlere tekrar tekrar allah rahmet eylesin...
diyecek pek fazla bir şey yok açıkcası...