17 Ekim Balayı Planı İçin Öneriler
-
tosun bunu yazdı
Kıbrıs için düşüncesi olan var mı? Herşey dahil bir otelde 5 gün balayı yapılır mı sizce
valla hocam şuan bizim düşünce de orası ama bütçe uçuk fiyatlar çıkıyor orası için
hangi tarihlerde gidiyorsunuz ?paramyok bunu yazdıfas olabilir hocam ama önerim kesinlikle thy ile git kazablanka falan takılır gelirsiniz, hem de okyanusa girmiş sörf yapmış olursunuz. bir de giderseniz yemek mevzusunda bilmediğinizi yemeyin mide fesatı konusunda uyarım olsun.
hocam cok sıcak olmaz dimi oralar :)
blmrt bunu yazdıKoku takıntın yoksa mısır sharm el Sherk olabilir
hocam koku bende sıkıntılı ben keskin parfümlerden bile uzak duruyorum :)
-
Hocam selamlar,
Öncelikle Allah bir ömür boyu mutluluk versin.
Dünya'da en güzel tatil yeri Türkiye'dir. Onlarca ülkeye gittim.
O yüzden yurtiçinde yap.
Benim tatil sıralamam deniz ve kum bazlı:
1- Sarıgerme / Ortaca
2- Bodrum
3- Antalya
Fakat,
Ekim ayında Ege denizini kesinlikle önermem. O yüzden Bodrum iptal.
Sarıgerme'de o aylarda çok rüzgar olur, denizden keyif alamazsınız. O yüzden bu da iptal.
Geriye Antalya kalıyor -ki bence Ekim ayı için harika bir tercih.
Antalya'da yer olarak Kemer, Lara, Belek tavsiye ederim.
Ben Eylül ayında Double Tree by Hilton Antalya Kemer'de olucam. Fiyat performans olarak en beğendiğimiz bu oldu.
Bir de Tui Magic ve Tui Blue otelleri inanılmaz iyidir, aklında olsun.
kelebeksim tarafından 17/Tem/26 15:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçen sene mısırdaydık hurghada da çok güzeldi bu sene yine mısıra gideceğiz tavsiye ederim en fiyat performans yer. Hurghada güzel tapınak turu falan yaparsınız koku falanda yok.
-
Gidin ama foto paylaşmayın hocam. Kimi görsem nazara geliyo. Allah mesut etsin
-
kroo bunu yazdı
Gidin ama foto paylaşmayın hocam. Kimi görsem nazara geliyo. Allah mesut etsin
Paylasmayan kadin varmi ?
-
emnimax bunu yazdıtosun bunu yazdı
Kıbrıs için düşüncesi olan var mı? Herşey dahil bir otelde 5 gün balayı yapılır mı sizce
valla hocam şuan bizim düşünce de orası ama bütçe uçuk fiyatlar çıkıyor orası için
hangi tarihlerde gidiyorsunuz ?paramyok bunu yazdıfas olabilir hocam ama önerim kesinlikle thy ile git kazablanka falan takılır gelirsiniz, hem de okyanusa girmiş sörf yapmış olursunuz. bir de giderseniz yemek mevzusunda bilmediğinizi yemeyin mide fesatı konusunda uyarım olsun.
hocam cok sıcak olmaz dimi oralar :)
blmrt bunu yazdıKoku takıntın yoksa mısır sharm el Sherk olabilir
hocam koku bende sıkıntılı ben keskin parfümlerden bile uzak duruyorum :)
yok hocam o aylarda on numara kazablanka.
-
Konu altına kaynak yapayım aramızda turizmci arkadaşlar varsa antalya belek - side ve çevresi için, 5 yıldızlı herşey tatil 2 yetişkin - 1 bebek için güzel bir otel öneriniz varmı. Bahçesi geniş yemekleri güzel :) Araştırmaktan kafayı yedim
-
-
crafty bunu yazdı
Arnavutluk - Ksamil
Ne kadarlık bir tatil ayarlıyorsunuz bilmiyorum ama Ksamil e gitmişken berat ve gjirokasteri de görmenizi isterim. Ülke küçük zaten. 3-4 saatlik yolculukla işkodrada bir gece konaklayıp sonrasında teth e gidin. Güzel fotoğraflık yer. Ama sadece fotoğraf çekip dönersiniz :D
Aynen burayı ben de tavsiye ederim tirandan 6-7 saatlik otobüs ile geçebilirsiniz hem yoğun kalabalık yok hemde çok güzel bir yer eğlence meselesi kısıtlı murattı diye bir mekan var fena değil geceleri gidilebilir. ama o tarihde denize girebilir misin bilmiyorum.
-
Hayırlısı olsun kingim
Hiç anlamam ben bu detaylardan, kadınlara bırakmak iyidir bu tip şeyleri ;)