folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 17 Yaşında B Sınıfı Ehliyet Kullanabilmek

17 Yaşında B Sınıfı Ehliyet Kullanabilmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

evladım 1 sene beklede sonra alsana acelen ne hele düzgün bi sürmeyi öğren :P

Sonra trafik canavarı kaynıyor etraf..Önemli olan ehileyet değil adam gibi sürmek :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------
    peki 18 yaşına girmeme 3 ay var yinede dosya açarlarmı ? yane diyelim dogum yılım 18.08.1992 mayıs ayındayız 3 ay sonra gircem yinede acarlarmı acaba

18 yaşına girmene 2 ay kala sürücü kursuna başvur, 18 yaşına girdikten 1-2 gün sonrasınada sınavı denk getirmeyi çalış sorun olmaz.

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Bugün ehliyet sınavına girmiş biri olarak :D şunu söyleyebilirim 18 yaşını gününe kadar doldurmadan sürücü kursuna kayıt bile yapılmıyor.Mesela senin doğum günün 25 ekim ama sürücü kursu kayıtları son 24 ekim yapmıyorlar çünkü o evraklar direkt meb. e gidiyor ve o zman yaşın tutmadığından olmuyor. 17 yaşında sadece a2 ehliyet alırsın.Bu arada kulaktan dolma bilgiyle sakın ehliyetsiz araba kullanmayın 18 in altındaysan 3 aya kadar ıslah evi :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    nasil guzel kanunlar cikariyolar boyle sasiyorum :) 17 yasindaysan yanindaki ister 24 yasinda,isterse usta ogretici olsun,kim olursa olsun kullanamazsin.18 yasini doldurmus ehliyet alacak olan yada henuz ehliyeti olmayan ama isteyen arkadaslar icin soyleyim stajerlik olayi getiriliyor yeni sistem olacagi icin bir surude sacma prosedurleri var yasa yururluge girmeden ehliyet alirsaniz iyi olur sizin icin.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

17 yaş kanın deli aktıgı yaş .. mantikli olanda 19 20dir aslinda cünkü ilk büyük kazıkları ve hayallerinin disindaki gerçek hayatı yani kazıkları bu yıllarda yiyeceksin ardindan da zihninle hareket edersin zaten mühim olan acı tecrübeleri yasayip

kanının deliligiyle degil vücuduna reflekslerine sahip cikabilecegin olgunluga erişmen

aman ha kullanıyosan da dikkat kimsenin canına zarar gelmesin

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

o senin dediğin trafiğe kapalı alanlar için geçerli yani yanında ehliyeti olan birisi varsa o arabayı trafiğe kapalı bi yere götürür sende orda sürersin bizim evin yanında o tip bi yer var ehliyet alacaklar geliyo orda dur kalk ileri geri çalışıyorlar hatta geceleri yoldada geziyolar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Şimdi hocalar ben 92 li aralık doğumluyum...

Şimdi bu aralıkta 18 ime giricem...Şimdi ben aralıkta 18 i me girdiğim gibi Ehliyet kursuna kayıt yapıp sınavlara girebilirmiyim...Yada 2010 un aralık ayını bekleyip Mi kursa kayıt olduktan sora sınavlara girebilirm?

Yardımcı olursanız sevinirim... iyi Günler....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoLeRo
    BoLeRo's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

Şimdi bu aralıkta 18 ime giricem...Şimdi ben aralıkta 18 i me girdiğim gibi Ehliyet kursuna kayıt yapıp sınavlara girebilirmiyim...Yada 2010 un aralık ayını bekleyip Mi kursa kayıt olduktan sora sınavlara girebilirm?

18 e girince değil doldurunca alabiliyosun.2010 aralıktan sonra yani.

kimisi sahilde uzanmanın hayalini kurar, kimisi sahilde uzanır hayal kurar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

seneye kursa baslıyailirsin

ayrıca yeni gelicek sistem avrupada uygulanan sistem gibi olucak

artık 5 dk da arabayı sürüp ehliyet alamıcaz

artık gece gündüz sehir içi sehirler arası diye ayrılıcak sınavlar

sürücü kursunda 2-3 saat düz yolda surmek yerine sadece kişiye özel ders vercekler 1 gün boyunca araba sürülücek gece sürüş eğitimleri verilecek

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek
    Dedigin sistemin almanyada uygulandigini biliyorum, ancak yeni yasalarla burada da yapilacak diye duymustum. bir arkadasinda dedigi gibi 3-5 dk lik sürüsle kimse ehliyet felan alamayacak.

Parlayan bizi paylar...
Toplam Hit: 12791 Toplam Mesaj: 21