18 Nisan Ehliyet Sınavı Yardım
-
yardım deyince benim yerime sınava girin yazmışsın sandım :| neyse..
-
Hiç heycan yapmana gerek yok :)
-
ülen ipi topu bi ehliyet sınavı sanki üversite sınavına giriyormuş gibi kasıyorsun kendini sınav korkusu milletin kemiğine işlemiş adeta
-
Kasma kendini al test kitabini sorulari ve cevaplari ezberle gir sınava.
motor 98 cevre 96 ilkyardm 85
-
Çalışmaya bile gerek yok aslında..
Sadece derslere girip dinleseydin yeterdi..
Ama arkadaşın dediği gibi sorular ilkokul seviyesinde, son gün bütün konuların hepsini bir güzel oku, ezberlemeye çalışma, sindire sindire oku..
Gir sınava..
-
son gece baktım gittim girdim sınava paşalar gibi aldım ehliyetimi :D tabi 2 sene önce
-
Bakalım hayırlısı bızde gırıcez :)
sağlık kolay diyolar
ilk yardım dan kalan adam bılıyorum
motor da ıse parcaların nereye ait oldugunu bılmen gerek
Allah şimdiden kolaylık versın hocam :)
-
alakasız olacak belki ama şu anda sürücü kursuna gidip başvuru yapsam sınavları falan eksiksiz geçsem ne zaman ehliyet alırım? ya da bu vakitten sonra başvuru yapılır mı ?
-
evet ben de geçmiş testlere çalışmış ve yüksek not almıştım çok zor sormuyorlar ama şurası kesin ki daha önceki sınavlarda çıkan soruların sadece yerlerini değiştiriyorlar kitap biraz kafanı karıştırır. sen bol bol test çöz merak etme geçeceksin biraz ilk yardım zor gibi kafa karıştırıcı üzerinde daha çok durursan iyi olur. Motor da bana zor gelmişti ama karışık değil biraz mantık yürüttü mü cevabı kendi kafandan bile bulursun.
-
LGA bunu yazdı:
-----------------------------
alakasız olacak belki ama şu anda sürücü kursuna gidip başvuru yapsam sınavları falan eksiksiz geçsem ne zaman ehliyet alırım? ya da bu vakitten sonra başvuru yapılır mı ?
-----------------------------
alınır tabi. eğer şartlara uyuyorsan (herhangi bir sakatlık, gözde bozukluk vs.) yoksa alabilirsin. Bunun için sürücü kurslarının web sitelerindeki iletişim maillerini ve telefonlarını kullanabilirsin. Çok yardımcı oluyorlar
Toplam Hit: 5635 Toplam Mesaj: 27