18 Oldum
-
sinop'un bir köyünde 18 sene önce şubat ayının bilmem ne gününde doğmuşum bilmiyorum çünkü köydeki çalışma hın önce oraya gitrsı yüzünden bu tip şeyler unutulabiliyor
neyse ilçeye uzak olunması sebebinden nüfusa temmuz ayında geçirilmişim nüfus memuru da 1 temmuz demiş
bu 5 ay geçlik dün gece saat 4 e kadar canımı çok sıkıyordu
gece uyuyorum birden kabus görmeye başladım gözlerim yanıyordu uyandım gözlerimi açamıyordum gözlerim felaket yanıyordu gündüz alektrik kaynağına bir süre çıplak gözle baktığımı hatırladım bağırırken
ağabeyimle hemen arabaya atlayıp hastaneye yol aldık gözleerimi açamıyor haykırıyordum ssklı olduğumdan sağlık karnemi almıştık ama 18 imi 3 gün önce doldurduğumdan ve liseyi bitirdiğimden sigortam bitmiş bunu DÜNYAGÖZ hastanesine varınca anladık yakın olduğundan önce oraya gittik muayene parası 125 ytl imiş yanımızda o kadar yoktu ve muayene olamadım neyse 15 - 20 dakika gecikme ile şişli etfale gittik orada gözüme doktorun döktüğü damla beni sanki hayata çevirdi
-
geçmiş olsn ne dielim
bundan sonra daha dikkatli olmalısın sanırım..
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsn ne dielim
bundan sonra daha dikkatli olmalısın sanırım..
-----------------------------hemde çok dikkatli
-
he ya benimde bitti :|+4 yıl üni kontenjanı kullanıyorum suan
geçmiş olsun hocam
-
patates koysaydın :) yada buz anında yanmasını alır elektirik kaynagının ışıgı göz allerjisinde % 20 dumanıda % 80 oaranında gözde tahriş yapar asıl etki eden dumandır unutmayın ama ışıgına da bakmayın
-
Ulan ben 20 olmama rağmen geçen göz hastahanesine gittim muayene oldum gözlüğü yenilettim sağlık karnemle :\
Gerçim hoş tanıdıktı ondan olabilir diyecektim ama hatırladım ki
..iki ay önce diş temizliğine gitmiştim yin sağlık karnesiylşe mq :B
-
abi bune yaa hizmet vermeden para istiyolar amk..
önce tedavi olcan sonra hesaplaşcan -
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------abi bune yaa hizmet vermeden para istiyolar amk..
önce tedavi olcan sonra hesaplaşcan
-----------------------------tedaviden sonra parası olmayanlara ne yapacaklar hacım o zmn , restoran değil ki bulaşık yıkayarak kurtulalım =)
-
orbity bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------abi bune yaa hizmet vermeden para istiyolar amk..
önce tedavi olcan sonra hesaplaşcan
-----------------------------tedaviden sonra parası olmayanlara ne yapacaklar hacım o zmn , restoran değil ki bulaşık yıkayarak kurtulalım =)
-----------------------------
3-4 gün önce mesai arkadaşım krize girdi astımı vardı.
özel bir hastaneye götürdüm hemen bi serm taktılar 2 saat gözlem odasında tuttular.
arkadaşın serumu bitti girişteki ilgl çalışanlara söyledim acele ile çıktık paramız yok diye
önce arkadaşınız burda kalsın siz gidin par getirin dediler.
höst ulan dedim rehin mi alacanız amk kesersiniz faturanızı ödemenizi 2 gün sonra yaparım dedim.
işine gelmiyosa yetkili birini yolla dedim baktılar başa çıkamayacaklar yolladılar.
hastanede rehin kalanlar bence çevresi olmayan tabiri caizse ezik insanlar
beni hastanede tutacak adamın dötünü keserim arkadaş hakkınızı arayın ezdirmeyin kendinizi -
eczaneye gidip 5 10 liraya bi göz damlası alsan durmu izah edip hiç problemin olmazdı.
olay sağlık sisteminin kötülüğünden çok, hastane yönetimlerinin sorumsuzluğundan kaynaklı
-
mukadderat....gecmis olsun..