folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 18 Yaşımda Hayata Küsen Ben !

18 Yaşımda Hayata Küsen Ben !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abraxas
    Abraxas's avatar
    Erkek

ha bir de

Alice Cooper - I am eighteen şarkısı harikadır kendini boşlukta hisseden arkadaşlar için.

Tek Link Film Paylaşımlarım : http://www.fileserve.com/list/5NmDCNk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Keşke lisede daha fazla arkadaş edinseydin biraz daha sosyalleşmeye bak ne bileyim drsaneye gidiyorsan orda arkaaşların varsa arada birlikte dışarı çıkın yiyin için eğlenin :D.Bende aynen çok bilgisayar oynamama rağmen yinede gidip gezerim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Boş ver... BEnim gibi bilgisayar başında beyaz atlı prensesimi bekliyorum... Birsey olmaz merak etme.... İlk başlarda bende senin gibiydim... Sonra baktım boyle olmuyor... Bir işe filan gir...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

hocam yaşın 18 ve sen aşk mı arıyosun. boşver değmez sen de o teklif ettiklerinin baktığı gibi bak olaya. artık aşk duygusallık 2. planda, hayatını yaşamaya bak derim, etrafına bak artık hep cinsellik ön planda, izlediğin tv de gazetelerde sokakta nette her yerde cinsellik ön planda. yani kısacası yanlış yaklaşıyosun. çok duygusal takılma ve emin ol böyle bişey için hayata küsmeye değmez yapacak o kadar çok şey varki.

boş tenekeden çok ses çıkar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı şansın olsa Diyarbakır'da olurdun ofise iner osuruktan eğlence çıkrardık vallahi :\

-----------------------------

biz burdayız da abi bi numaranı göremedik:)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    999Epineprin
    999Epineprin's avatar
    Erkek

okulda arkadaş çevren olması için okulun ilk açıldığı dönemlerde masaya yumruğunu koycaksın ve el şakası yapanlara dönüp bitane çakıcaksın. ciidiyim. aksi taktirde ya hiç arkadaşın olmaz yada eziklerle takılırsın. bu dediğimi sadece okul açıldıldığı ilk günlerde yapman lazm.sınıfta pi*lik ile ünlü olursan okuldada seni tanımayan kalmaz. [Not : kendimi anlattım aynı durum bendede vardı ]

Karpuzu kabuğuyla,avradı donuyla..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Çık dışarı gez..Tek başına gez,arkadaşlarınla gez, ama gez.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Hoca bende 14 yaşındayım ve senin yaşadıklarını harfiyen yaşıyorum yeminle

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Evet Şimdi Okula Gidiyorum Asosyalliğe Devam :|

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Yurt dışına çık

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
Toplam Hit: 13551 Toplam Mesaj: 79