18 Yaşımda Hayata Küsen Ben !
-
ha bir de
Alice Cooper - I am eighteen şarkısı harikadır kendini boşlukta hisseden arkadaşlar için.
-
Keşke lisede daha fazla arkadaş edinseydin biraz daha sosyalleşmeye bak ne bileyim drsaneye gidiyorsan orda arkaaşların varsa arada birlikte dışarı çıkın yiyin için eğlenin :D.Bende aynen çok bilgisayar oynamama rağmen yinede gidip gezerim.
-
Boş ver... BEnim gibi bilgisayar başında beyaz atlı prensesimi bekliyorum... Birsey olmaz merak etme.... İlk başlarda bende senin gibiydim... Sonra baktım boyle olmuyor... Bir işe filan gir...
-
hocam yaşın 18 ve sen aşk mı arıyosun. boşver değmez sen de o teklif ettiklerinin baktığı gibi bak olaya. artık aşk duygusallık 2. planda, hayatını yaşamaya bak derim, etrafına bak artık hep cinsellik ön planda, izlediğin tv de gazetelerde sokakta nette her yerde cinsellik ön planda. yani kısacası yanlış yaklaşıyosun. çok duygusal takılma ve emin ol böyle bişey için hayata küsmeye değmez yapacak o kadar çok şey varki.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı şansın olsa Diyarbakır'da olurdun ofise iner osuruktan eğlence çıkrardık vallahi :\
-----------------------------biz burdayız da abi bi numaranı göremedik:)
-
okulda arkadaş çevren olması için okulun ilk açıldığı dönemlerde masaya yumruğunu koycaksın ve el şakası yapanlara dönüp bitane çakıcaksın. ciidiyim. aksi taktirde ya hiç arkadaşın olmaz yada eziklerle takılırsın. bu dediğimi sadece okul açıldıldığı ilk günlerde yapman lazm.sınıfta pi*lik ile ünlü olursan okuldada seni tanımayan kalmaz. [Not : kendimi anlattım aynı durum bendede vardı ]
-
Çık dışarı gez..Tek başına gez,arkadaşlarınla gez, ama gez.
-
Hoca bende 14 yaşındayım ve senin yaşadıklarını harfiyen yaşıyorum yeminle
-
Evet Şimdi Okula Gidiyorum Asosyalliğe Devam :|
-
Yurt dışına çık