folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 18 Yaşından Sonra Boy Uzaması

18 Yaşından Sonra Boy Uzaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

24 yaşında iken 2 cm daha uzamıştı. 181 den 183 e çıkmıştı. Birazda genetik gibi sanki boy faktörü.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    sen bu saaten sonra anca askerde bıraz daha uzarsın oda en fazla 3 5 cm :D

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

hacı böle konusmalarada kıl oluyom adam 180 daha uzar mıyım falan diyor sen konuyu millet sana uzunsun sen,keske bende 180 olsam desin diye falan mı actın hocam ciddi diyorum ?

Benım boyum 175 civarı hadi ben acsam kısa bir boyum oldugu için tamamda 180 Tr ortalamasının üstünde bir boy bile sayılır.21 yasına kadar uzarsın ama cok fazla olmaz sana baglıi

EDIT: Hacı sana yönelik konusmadımda sağda solda görüyom adam boyum 186 daha uzamak istiyom diyor biraz sükredin la :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

jileti erken vurunca yani ilk 5-10 traş makine ile devamı jiletle olunca boy uzamıyor diyorlar yaş 16 işte doğru mu

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

fatX bunu yazdı:
    -----------------------------

en ideal boya sahip olup beğenmemekte ne oluyomuş :| 1.92 yim hiçbiyere sığmıyorum amk. hele minübüste filan boynum tavana değicek şekilde gidiyorum.

değerini bil gel vazgeç bu sevdadan.

ben de 1.98im lan :D iyi guzel gene de hic bi yere sigmiyosun. ama 18den sonra da uzadim ben. baskete ve genetige bagli. su yasima kadar totalde bardakta 10 litre sut icmemisimdir. tamamen genle alakali ailen uzunsa uzarsin hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

TheIceberg bunu yazdı:

fatX bunu yazdı:

en ideal boya sahip olup beğenmemekte ne oluyomuş :| 1.92 yim hiçbiyere sığmıyorum amk. hele minübüste filan boynum tavana değicek şekilde gidiyorum.

ben de 1.98im lan :D iyi guzel gene de hic bi yere sigmiyosun. ama 18den sonra da uzadim ben. baskete ve genetige bagli. su yasima kadar totalde bardakta 10 litre sut icmemisimdir. tamamen genle alakali ailen uzunsa uzarsin hocam.

1.98 mi atma olm 2-3 cm uzunsun benden :D:D

Kendi adıma konuşayım; ben 18imde 1.87ydim. Şu an 22 yim ve 1.92 ama 1 senedır de aynıyım sabitlendi artık :) Bünyeye göre değişir boy uzaması kimisi benden katkat daha fazla uzar bu 3 senelık dilimde. Fitness konusunda tavsiye ;  boy uzamasını engelemeyecek hareketler yapman daha yararlı olur..

Bir var,Bir yok..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

zamazingo bunu yazdı:

kardeşim allah çok versin :D 1.80 öpte başına koy tavanamı değicen git bir vücüt geliştirme salonuna :D

hocam bu boy ortalaması son zamanlarda çok arttı ya 1.80 cidden az geliyor en az 1.85 olmak isterdim.

sadece  süt takılma diyim her türlü protein tavsiye ederim sporunu da düzenli çalış

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

uzamaz bilader seni kandırıyorlar süt felan kurtarmaz seni.

14 yaşında 1.85 boyum vardı 14 ten 23 yasına kadarda 1.5 cm uzadı. 186.5 iyidir yani tam sınırı daha üstü ilerki yaşlarda kamburluk yapıyor.

tabi lan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

erick bunu yazdı:

TheIceberg bunu yazdı:

fatX bunu yazdı:

1.98 mi atma olm 2-3 cm uzunsun benden :D:D

Kendi adıma konuşayım; ben 18imde 1.87ydim. Şu an 22 yim ve 1.92 ama 1 senedır de aynıyım sabitlendi artık :) Bünyeye göre değişir boy uzaması kimisi benden katkat daha fazla uzar bu 3 senelık dilimde. Fitness konusunda tavsiye ;  boy uzamasını engelemeyecek hareketler yapman daha yararlı olur..

ya birak ne 2-3u bildigin 5 cm var orada :D erick'in dedigi gibi boy uzamayi engelleyecek seyler yapmadigin surece ve anne baban da uzunsa 21e kadar gider boy genelde.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

içki ve sigaradan uzak durup sağlıklı hayat sürersen uzayacağı kadar uzar :D ama heryol var diyosan kalırsın kanımca :D

Toplam Hit: 8140 Toplam Mesaj: 35