190 Dolara Ferrari
-
Sanki N70 i montalamışlar gibi ya :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Bu tip başlıklar açarak insanları heyecanlandırmayın :)
-----------------------------bu başlıkla heyecanlanacak kişiler var mıdır acaba :)
-----------------------------Sen bana 190 dolara ferrari bul bak, heyecanlanıp heyecanlanmadığımı anlarım :)
-
kardeşim bunu oyuncak araba sanar oynar kırar 2 dkda:|
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim bunu oyuncak araba sanar oynar kırar 2 dkda:|
-----------------------------Puhahahhahah:D koptum yaa:D
-
koskoca ferrari ne hallere düştü
-
abi ferrarinin egsozdan cıkan dumanı ( eer cıkıosa hiç görmedim o kdr ) 190 dolardan pahalıdır yaw
-
"lan bu japonalr varyaa" diye başlayarak bi cevap yazmak içinkonuya girdim ve küçük bir sorotma ile geri çıkıyorum :/
-
Cep telefonu kullanım yaşı bebelere kadar düştü. Onlar için bu telefon güzel bir başlangıç olabilir :)
-
Swool bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
Bu tip başlıklar açarak insanları heyecanlandırmayın :)
-----------------------------bu başlıkla heyecanlanacak kişiler var mıdır acaba :)
-----------------------------Sen bana 190 dolara ferrari bul bak, heyecanlanıp heyecanlanmadığımı anlarım :)
-----------------------------sorun da orada zaten çünkü sadece bu fiyata Ferrari olabileceğini düşünen kişiler heyecanlanır, ben böyle kişiler var mı acaba diyorum :)
-
ativaran216 bunu yazdı:
-----------------------------tam su caddede arabasından son ses veren kırolar şçin ha..
ben onu cıkartmaya utanırım cebimden
tam kıro işi
-----------------------------Yaa aynen yaa bizim cep telefonu mağazamız var örneğin bunu ben alıp vitrine koymam bu nedir? Belki bir tane dekor mahiyetin de para edeceğini de sanmıyorum.