195 Adet Radyo Tiyatrosu - Dev Arşiv
-
kadirozdemir bunu yazdı
Teşekürler hocam :) Birde şu eskiden radyoda anlatılan hikayeler varmış. O tür şeylerde bulunur mu acep. Bunlarda ona benzer sanırım şu an birini dinliyorum.
Bunlarin icinde kış hikayeleri dedigin tarzda sanirim hocam b
-
SeyhSamil bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Hepsi mi yobaz içerikli bunların?
Yolda podcast dinlemeyi severim, sesli kitaplara falan bayılırım da kaliteli, eğitici, öğretici şeyler bulmak kolay olmuyor genelde.
Yobaz demene gerek yokmuş aslinda direk kendinden bahsetsende olurmus fasulyeyi severim, cayi tek sekerli icerim, tek basima osbir cekmeyi severim gibi
Madem ilgini çekti söyleyeyim, fasulyemi severler ;) osbir konularına fazla girme çıkamazsın sonra ;)
iyi mi?
Bu da gayet Türkçe yazdığım yazının açıklaması; "kaliteli, eğitici, öğretici şeyler bulmak kolay olmuyor genelde" diyerek aslında "kaliteli, eğitici, öğretici şeyler bulmak kolay olmuyor genelde" demek istemişim, belli ki konusunu açtığın mevzuya karşı da bir arayışım var.
Yukarısındaki soruda da içeriğin tamamının yobazlara yönelik mi olduğunu sormak istemişim ama niyeyse "Hepsi mi yobaz içerikli bunların?" gibi çok farklı bir şekilde sormuşum sanırım o yüzden anlayamadın güzel kardeşim.Sizin iş de zor tabi, çünkü okuduğunu anlayabilen yobaza henüz rastlamadım.
-
trampfd bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Yolda podcast dinlemeyi severim, sesli kitaplara falan bayılırım da kaliteli, eğitici, öğretici şeyler bulmak kolay olmuyor genelde.
Yobaz demene gerek yokmuş aslinda direk kendinden bahsetsende olurmus fasulyeyi severim, cayi tek sekerli icerim, tek basima osbir cekmeyi severim gibi
Madem ilgini çekti söyleyeyim, fasulyemi severler ;) osbir konularına fazla girme çıkamazsın sonra ;)
iyi mi?
Bu da gayet Türkçe yazdığım yazının açıklaması; "kaliteli, eğitici, öğretici şeyler bulmak kolay olmuyor genelde" diyerek aslında "kaliteli, eğitici, öğretici şeyler bulmak kolay olmuyor genelde" demek istemişim, belli ki konusunu açtığın mevzuya karşı da bir arayışım var.
Yukarısındaki soruda da içeriğin tamamının yobazlara yönelik mi olduğunu sormak istemişim ama niyeyse "Hepsi mi yobaz içerikli bunların?" gibi çok farklı bir şekilde sormuşum sanırım o yüzden anlayamadın güzel kardeşim.Sizin iş de zor tabi, çünkü okuduğunu anlayabilen yobaza henüz rastlamadım.
Senin yazdigin sacma sapan laflari derinlemesine dusunup yorumlamamizmi gerekiyor saçmalamissin bende cevabini verdim sana gore tam hakettigin bi laf var ama tbtde soyleyemem kendini entel marjinal gostermek icin din dusmanligi yapan sozluk ergeni
S0KR4T3S tarafından 30/Mar/13 20:12 tarihinde düzenlenmiştir -
SeyhSamil bunu yazdıtrampfd bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
iyi mi?
Senin yazdigin sacma sapan laflari derinlemesine dusunup yorumlamamizmi gerekiyor saçmalamissin bende cevabini verdim sana gore tam hakettigin bi laf var ama tbtde soyleyemem kendini entel marjinal gostermek icin din dusmanligi yapan sozluk ergeni
Hocam Paylaşım İçin Teşekkür ederim... Ne Olur Polemik Büyümesin İstiyorum.. Paylaşımın iyisi Kötüsü Olmaz, Heleki Bu Paylaşım Gayetde Güzel Bir Paylaşımdır...Yobaz Tanımına Uyan Bir Kitap Bile Olsa Okursun Yada Okumazsın Hocam, Ama Paylaşım Yapmış Bir İnsanın Şevkini Kıracak Söz Sarfetmek Yakışmamış Ne Yazıkki... Yapman Gereken Sadece Bir Özür Dilemek. Kalp Kazanırsın, Hem Kendinide İyi Hissedersin.. Tavsiye ederim. ;)
Edit: Birde Vakti Olan Bir Müridimiz Bunları Toparlayıp Derli Toplu Tek Bir Linkte Bizimle Paylaşamazmı.? Yanlış Anlaşılmasın Üşengeçlikten Değil, İş Güçten Tek Tek İndirmekle Uğraşmak Sorun Oluyorda... Bu İyiliği Yapmak İsteyen Bir Babayiğit Aranıyor..
ShockMan tarafından 30/Mar/13 20:19 tarihinde düzenlenmiştir -
tgrt nin vardı bir tane
"uzayda bir türk" müydü neydi öyle bişeydi hoşuma gitmişti
-
ShockMan bunu yazdı
Yobaz Tanımına Uyan Bir Kitap Bile Olsa Okursun Yada Okumazsın Hocam, Ama Paylaşım Yapmış Bir İnsanın Şevkini Kıracak Söz Sarfetmek Yakışmamış Ne Yazıkki... Yapman Gereken Sadece Bir Özür Dilemek. Kalp Kazanırsın, Hem Kendinide İyi Hissedersin.. Tavsiye ederim. ;)
Ahah hacı sen heyecan yapınca baş harfleri hep büyük yazıyosun :D
Bu arada sadece içerik sordum kaynaktan ötürü, kimseye bişey dediğim yok halbuki. Düzgün okumadan oradaki bir kelimeye takıldı arkadaş, neyse acı koymuş demekki söylediğimiz laf, yapacak birşey yok ;)
-
çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık.
Arkadaşlar hiç dinlemeyen lere şiddetle tavsiye ediyorum. En güzel tarafı anlatılan hikayeyi sınırsız hayal güzcünüzle dinliyor olmanız. yani dinlerken gözünüzü kapatıp istediğiniz gibi istediğiniz sahneyi bol efektli bol kurmacalı, oyuncu kadrosu bol bir şekilde izleyebiliyorsunuz...
Her sahne sizin hayal gücünüzle şekilleniyor
roccocan tarafından 30/Mar/13 20:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Şunları bi babayiğit çıksada yandex disk'e yükleyiversede indirmeden direk oradan dinleyebilsek.
-
ShockMan bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdıtrampfd bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
iyi mi?
Hocam Paylaşım İçin Teşekkür ederim... Ne Olur Polemik Büyümesin İstiyorum.. Paylaşımın iyisi Kötüsü Olmaz, Heleki Bu Paylaşım Gayetde Güzel Bir Paylaşımdır...Yobaz Tanımına Uyan Bir Kitap Bile Olsa Okursun Yada Okumazsın Hocam, Ama Paylaşım Yapmış Bir İnsanın Şevkini Kıracak Söz Sarfetmek Yakışmamış Ne Yazıkki... Yapman Gereken Sadece Bir Özür Dilemek. Kalp Kazanırsın, Hem Kendinide İyi Hissedersin.. Tavsiye ederim. ;)
Edit: Birde Vakti Olan Bir Müridimiz Bunları Toparlayıp Derli Toplu Tek Bir Linkte Bizimle Paylaşamazmı.? Yanlış Anlaşılmasın Üşengeçlikten Değil, İş Güçten Tek Tek İndirmekle Uğraşmak Sorun Oluyorda... Bu İyiliği Yapmak İsteyen Bir Babayiğit Aranıyor..
Dogru diyon haci kalp kirmaya gelmez anlik sinir geldi gecdi k.bakma arkadas. Bu arada linkler gozunu korkutmasin indirme suresi fln yok bekleme yk ayni anda indirebilyosun hepsini telden giriyrum sessiz harflere takilana takilirim kelime oyunu yapar ters aşiririm sonra uzulur ozur dilerim
S0KR4T3S tarafından 30/Mar/13 20:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Çızığımızı atalım da biz, yolculuklarda vakit geçiririz.