1.99$ (4 TL) Ye Domain
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Hocam niye 35 $ çekti benden bu?
Yahoo hesabını yeni mi oluşturdun daha önceden var olan bir yahoo hesabımı kullandın ? -
VideoJockey bunu yazdıSweeneyTodd bunu yazdı
Yahoo hesabını yeni mi oluşturdun daha önceden var olan bir yahoo hesabımı kullandın ? Yeni hocam şimdi açtım.
-
SweeneyTodd bunu yazdıVideoJockey bunu yazdıSweeneyTodd bunu yazdı
Yahoo hesabını yeni mi oluşturdun daha önceden var olan bir yahoo hesabımı kullandın ? Yeni hocam şimdi açtım.
O zaman 35 değil 1,99 çekmiştir hocam kontrol et.
-
VideoJockey bunu yazdıSweeneyTodd bunu yazdıVideoJockey bunu yazdıSweeneyTodd bunu yazdı
Yaktın adamı Yasin :D
Hallolur inş.
-
asa42 bunu yazdıVideoJockey bunu yazdıSweeneyTodd bunu yazdıVideoJockey bunu yazdıSweeneyTodd bunu yazdı
Yaktın adamı Yasin :D
Hallolur inş.
Yok hocam gelecek seneyi gösteriyor You 35 $ diye ama kuponlu hali 1,99 $ çekiyor.
-
hacılar almadan önce host da istermisin diye soruyor, 35 dolar gösteriyor, ordaki tiki kaldırmanız lazımdı.
yoksa yahoonun tikini görürsünüz.
Domainin ilk yılı 1.99 sonraki yıllar 9dolar, yani 2 yıllık alırsan 11.99 oluyor,
3 adet aldım farklı maillerde.
-
Recurring Charges
These recurring charges apply to your order. You will be billed for these charges on an auto-renew basis for each term until you cancel.
Product Charge Amount How Often You'll Be Charged When You'll See the First Recurring Charge Domains (------.com) $34.95 annually 1 yr. The recurring charges exclude any promotional offers that may apply past the first term of your service. If promotional pricing applies, you will be charged the discounted price until the promotion period ends.
??????????
-
aboo.. ciddi ciddi gitti mi simdi 35$
-
Hocalar domain işini hallettim. Fakat şu tema kurma husunda yardım olabilecek var mı?
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Hocalar domain işini hallettim. Fakat şu tema kurma husunda yardım olabilecek var mı?
wordpress mi ? ney kurdun siteye
pm at bakarız az çok yaparız bişiler :F