folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1.Tur Seçim Sona Erdi.Sonuç...

1.Tur Seçim Sona Erdi.Sonuç...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar Kendimi tutamıcam Ömrümde Arınç Kadar o.ç. görmedim.. Adama ilk yoklama al diyorlar ben almam diyor kafasına göre Bide kurnazlık yapıyor 20vekil getir alayım diye Tabi Chpde keriz ya 20adam getirmiyor el kaldırma olaylarına.. Olay burda bitiyor oylamaya geçiliyor.. Sonra Chpli 1i önceden görevli olduğu yere giriyor sonra o görevden alındığını orda öğreniyor Akpliler kaba biçimde dışarı atmaya çalışıyor buna Müdahaleye Chpliler içeri giriyor bazıları girmiyor bile kafalarını uzatıyor Bu sefer Kurnaz arınç Hemen 368Kişi vardı içerde diyor çak... ya.. Hem Hani yoklama alma gereği duymuyordun. Sonradan nasıl manevra yapıyorlar ama Boşuna çırpınıyorlar çünkü mesele İçeride Kaç kişinin olduğu değil Kaç oyun kullanıldığıdır. Mesela İptal,Boş yada Adaya olcak şekilde... Hanii bu olaylardan şu çıkıyor.. Bunlar Cumhurbaşkanlığına uzanmak için ELLERİNDEN GELEN BÜTÜN ÇİRKEFLİĞİ YAPIYORLAR.. Tıpkı zamanında hiç tınlamadığı adamların yanına gidiyorlar Cumhurbaşkanlığı arefesinde buda yetmiyor Bazı vekillere Para teklif ediyorlar..Buda yetmiyor Birde bunu söyleyen baykala Hakaret edip senin önceki dönemindeki adamların yapmıştır ordan karıştırıyorsun gibisinden Ortalığı bulandırıyorlar SONUÇ:Tandoğan meydanını görmezlikten gelseler bile SEVE SEVE DEğil... Cumhurbaşkanı Demokrasiyle seçilecek.. Anayasa MAHKEMESİNE GÜVENİMİZ SONSUZ... eğer ordan da sonuç Çıkmazsa hiç sanmıyorum çıkmıcağını ama herneyse Türk HALKI Bu oyunları elbet görüp bu Adamlara cezasını verecektir... Saygılarımla...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

sonuç : hüsran   hüsranın genelini açıklarsak avrupaya reziliz

500 küsür millet vekili halledemiyosa bu işi benim aklıma 82 gelir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

darbe biraz zor cünkü BASBUĞ geLecekti ama BÜYÜKANIT askeryenin en kilit ismiydi darbe yapabiLecek bi insandı bu sebepLe akp yine kurnazLık yapıp BÜYÜKANIT'ı secerek yanına aLdı darbe biraz zor yani ama anayasa mahkemesinde bi sey degisecegini sanmıyorum sadece hayırLısı oLsun demek geLiyor icimden.. Gercekten hayırLısı kimse o geLsin.. En hayırLısı benimde gören yok :D

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

peki ne olur bu durumda ekonomide kriz ulkede kaos bunların sorumlusu kim bu durumda chp erken secimde ne olur insanlar bu krize sebep oldugunu dusunerek oy verirmi tabiki hayır kemiklesmiş oyların sonunda muhalefet olarak cıkarsa oda anca secimlerde fransa bile devlet baskanını secerken biz bu potansiyele sahip değiliz nek kazanır chp bundan hiçbişey sadece ulkedeki ekonomik kriz baska hiç olmaz

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    ya konusma ordan ya. yeter zaten kac senedir ülkenin bokunu cikarttiniz. kalkmis secim olursa kaos ekomik kriz bilmem ne sorumlusu chp diyosun. yeter a.q bu kadar zkitirp gitsinler meclisin tepesinden. zkmedik sicmadik yer birakmadilar. bird eo yüce makami kirletmelerine mi izin vericez. kaosa sürüklensin ekonomik kriz olsun ama cirkefler gelmesin. rejim mejim diye diye aniriyorlar halbuki hepsi kendi menfaatleri icinde.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Bende bülent arınç kadar çirkef bi insan görmedim.erken seçim olsunda görsün bak ne oluo :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

Abu sana bişey söyliyeyim erken seçim olsa bile değişen hiç bişey olmayacak.

Hatta bu yaşanan olaydan ötürü AKP nin oy oranı bile artar bana göre. CHP de Baykal lider vasıflarını yitirdi abu eski gibi değil artık.

Bu devletin başına bugün gelebilecek en iyi adam Zeki Sezer dir o da muhalefette değil.

Türkiye gene bi kaos da abu 5.seçimde seçeriz seçmesinede Abdullah Gül  ne yapar fikrimyok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

beyler herkes konuşuo ama chp ninde bu ülkeye neler yaptığını gördük ülkeyi ne hale getirdiler hortumlamadıkları banka kalmadı ülkeyi ekonomik krize soktular daha ne yapcaklar bide hala övüyosunuz abdullah gül her halükarda olcak cumhurbaşkanı

ayrıca darbe yi savunuyonuz sanki çok bi marifetmiş gibi.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

Evet baştakiler hortumlamıyo o yüzden böle konuşuyo arkadaş dimi :)

Seçim olacak hernedense Türkiye nin nüfusu 10 milyon artacak hadi hayırlısı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    la chp diyen kim.. bu a.k partisi ile dtp gelmesinden kim gelirse gelsin. alla alla hic pok olmaz peki o zaman secimden niye korkmuyorlar önce secim sonra cumhurbaskanligi secimi adil olandir.. kacamak is yapan meclisten ne pok beklersin sen. a.q bütün akp milletvekillerinin dosyasi var bekleyen. hepside topyekün yiyecekler nanayi. götkorkusundan sahtekarlik yapanlar bunlar deilmiydi.
Toplam Hit: 6412 Toplam Mesaj: 51