2 . El Telefon Satan Var Mı (Andoid App Geliştimek İçin)
-
Merhaba,
Şuan elimde Galaxy S2 Mini var. Baya kötü durumda.
Az çok idare ediyorumda şuan andoid uygulama geliştirmeye başlayacağım.
2. El akıllı telefon istiyorum. Sahibindene bakıyorumda adamlar çalışmayan telefonu kakalayanlar çıkıyor, sponra muhattap bulamayabilirim.
Elinde olan varsa bildirirse sevinirim.
-
ghost touch harici sıkıntısı olmayan gm var 4 gb. ghost touch da rehberde falan oluyor ara sıra. sürekli olan veya başka uygulamalarda rastladığım birşey değil.
-
Prometheus bunu yazdı
ghost touch harici sıkıntısı olmayan gm var 4 gb. ghost touch da rehberde falan oluyor ara sıra. sürekli olan veya başka uygulamalarda rastladığım birşey değil.
fiyat ?
izmir elden olursa harika olur
-
Senin bütçen ne hocam? Güzel bi telefon istiyorsan 350-400 lirayı gözden çıkar.
-
Hocam 2. Telefon almana gerke yok sağlam bi Emülatör yükle telefondan hızlı
-
MhmdAlmz bunu yazdı
:)
Baltalamak gibi olmasın da bende arıyorum ucuz yollu eli yüzü düzgün bir alet.
CnkGn tarafından 08/Nis/16 19:25 tarihinde düzenlenmiştir -
CnkGn bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
:)
Baltalamak gibi olmasın da bende arıyorum ucuz yollu eli yüzü düzgün bir alet.
:( Hocam Alacağınız çoğu telefondan hızlı emülatörler var hem telefonu Pc ye bağlı olarak mı yaşatacaksınız 2 alete ne gerek var kur gitsin hem paradan hem zamandan hemde uğraşmaktan kazanırsınız
-
16 gb lik discovery var. onboard değğiştirirsen kullanabilirisn. touchpad ekran filan yeni gibi nerdeytse. sadece 6.kez kırılan bir sarj soketi var.
-
s3 mini var annemin telefonu sorunsuz tamir fln görmedi hic baska telefon aldıgım ıcın kullanılmadı kenarda duruyor 300tlye verebilirim isteyen olursa
-
Hocam sali gunu belli olcak satip satmayacagim bende s3 var aktif 3 senedir kullaniyorum problemi yok kenarlarinin tamami soyuk kutusu faturasi var garantisi yok mesajim bulunsun sali netlescek bu is
-
Sony Xperia ZR(C5503)-LTE
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_zr-5421.php
Sadece ekranın da kılcal çizikler var başka bir sıkıntısı yok. Ne verirsiniz buna?
adamhakli tarafından 09/Nis/16 00:05 tarihinde düzenlenmiştir