2 Adet Satılık Domaın
-
-
10 ytl ye alam? sicak sohbeti sadece
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Hepsibeles.neti 20 Liraya alam :) -
DJ_Alper yanlis anlama ama sifir domain fiyatindan bile daha asag fiyat söylemen biraz asaglayici gibi.
-
alper abi sıcaksohbet fena domain bide reg fiyatının altında deer veriyosun tamma 6 ytl de reg yapan .net varda bu kadarda olmazki :P
birde youradyo yu reglerken nasıl için elverdi hocam anlamadım bir sike yaramaz :D
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------alper abi sıcaksohbet fena domain bide reg fiyatının altında deer veriyosun tamma 6 ytl de reg yapan .net varda bu kadarda olmazki :P
birde youradyo yu reglerken nasıl için elverdi hocam anlamadım bir sike yaramaz :D
Fenakı hiç sorma şöyle güzel bi arkadaşlık scripti çöpcatanlık partner filan hertürlü arkadaşlık amaçlı kulanılır dımı :) -
LNAU bunu yazdı:
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------alper abi sıcaksohbet fena domain bide reg fiyatının altında deer veriyosun tamma 6 ytl de reg yapan .net varda bu kadarda olmazki :P
Fenakı hiç sorma şöyle güzel bi arkadaşlık scripti çöpcatanlık partner filan hertürlü arkadaşlık amaçlı kulanılır dımı :)
-----------------------------aynen hocam
-
LNAU bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Hepsibeles.neti 20 Liraya alam :)
len benim kinin namı var :)tamam a.q reg fiyatından fazla veriyom 20 ytl hemen nakit biliyon seninle baya alışverişimiz oldu :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------LNAU bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
len benim kinin namı var :)tamam a.q reg fiyatından fazla veriyom 20 ytl hemen nakit biliyon seninle baya alışverişimiz oldu :)
alişverişimiz Oldu ondan şüphem yok güven tam ama biraz daha cik şöle 3 hanelı rakamlara bakk :)) -
LNAU bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------LNAU bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
alişverişimiz Oldu ondan şüphem yok güven tam ama biraz daha cik şöle 3 hanelı rakamlara bakk :))
ben şimdiye kadar hiç bir domaine 20 ytl den fazla vermedim :) ben o domaini kullanmıyacam zaten satacam
-
görmemişin domaini olmuş