2. El Araç Kredisi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Müritler 2013 model bir araç almayı planlıyorum. Araç bedelinin tamamını ikinci el taşıt kredisi almam mümkün mü? Yada bu işi en az faizle nasıl halledebiliriz? Araç 55bin tl.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

Müritler 2013 model bir araç almayı planlıyorum. Araç bedelinin tamamını ikinci el taşıt kredisi almam mümkün mü? Yada bu işi en az faizle nasıl halledebiliriz? Araç 55bin tl.

Bana da lazım takipteyim 

FiL3MAN tarafından 09/Şub/17 12:22 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek

Abi bu aralar araba alacaklara şu aralar fix cevabım,

Yılda 2500 kasko 1500 sigorta ödersin.

25 bin km den az yol yapıyorsan dizel almak mantıklı değil üstünde yapıyorsan 2 yılda bir lastik değişir yılda 500 tl lastik.

bakım yıllık 800 tl tutar.

vergi yıllık 750 tl

Ek olarak risk alırsın zira arabanın durduk yere lastik patlayabiliyor yada yoldan geçen biri arabana sürtüyor kaçıyor bu da sana min 500 tl girecek demek.

Oldu hatalısın birine çarptin eğer hasar 1000 tl üzerindeyse 1000tl zarardasın daha azsa o kadarsa o.

2500 + 1500 + 500 + 800 + 750 + 500 (buraya kadar neredeyse garanti masraflar) = 6250 + kaza + mazot.

kardeşim her işin olduğunda taksiyle gidersen daha ucuza gelecek garanti veriyorum sana.

Anıl
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    oinomaos bunu yazdı

25 bin km den az yol yapıyorsan dizel almak mantıklı değil üstünde yapıyorsan 2 yılda bir lastik değişir yılda 500 tl lastik.

vergi yıllık 750 tl

Ek olarak risk alırsın zira arabanın durduk yere lastik patlayabiliyor yada yoldan geçen biri arabana sürtüyor kaçıyor bu da sana min 500 tl girecek demek.

Oldu hatalısın birine çarptin eğer hasar 1000 tl üzerindeyse 1000tl zarardasın daha azsa o kadarsa o.

2500 + 1500 + 500 + 800 + 750 + 500 (buraya kadar neredeyse garanti masraflar) = 6250 + kaza + mazot.

kardeşim her işin olduğunda taksiyle gidersen daha ucuza gelecek garanti veriyorum sana.

Kasko varken neden ben kaza ücreti veriyorum ? Kaskonun ne anlamı var? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek
    Bolvadinli bunu yazdı
    oinomaos bunu yazdı

vergi yıllık 750 tl

Kasko varken neden ben kaza ücreti veriyorum ? Kaskonun ne anlamı var? 

Hocam

kasko karşı tarafın kaza ücretini ödemez sigorta öder burada eğer hata sendeyse sigortan bu sene 1200 tl iken seneye 2500 tl çıkabilir(bana tam olarak böyle çıktı.)

kaskon var karşı taraf sana vurdu (kasko kapsamına göre değişiklik gösterir) kaskon bozulmuş olur ve seneye kazanacağın %20 indirim(2500 * %30) 750 tl sana kaçar o indirimi alamazsın.

Kaskon araban pert olması, çalınması, terör, afet gibi durumlarda tam para ödemesi için, kazada hata %100 karşı tarafda ve adam kaçmadıysa arabanı hızlıca yaptırmanı bu sırada yine kapsama göre ikame araç almanı sağlar. Dağın tepesinde yolda kalırsan sana çekici bulur gönderir vs.

Anıl
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

Hocam 55 bin tllik aracın markası önemli

voswagen gurubuna yani bunlar audi skoda porshe seat dogus bünyesindeki disbiritörlükdeki markaların %30 una kredi çıkar. Geri kalan markalara %70 ine kadar finansman kuruluşlarından kredi çıKar bunların faiz oranları bankalara göre yüksektir. Bankalarda faiz düşük ama belli kırıterleri var araca kredi çıkması için en mantıklısı aracı kendin kullanıcaksan kiraya vermiceksen banka kredisiyle alman olucaktır bunlara bulaşma koçfinans tebcetelem ingbank ( bunlarda faiz oranları faiş kredi çıkabilme durumu yüksek ) finansman kuruluşları

Devlet memuruysan vakıfbank ve ziraatbankasından şaşma

özel sektörsen : akbank ve garanti bankasından şaşma

öyle yada böyle arabayı alacam dersen : yapıkredi ve finansbanka ugra :)

Son olarak istanbulda yaşıyorsan : istoca ugra derim sahibinden arabalara bakarken tamamına kredi yaz cıkan firmalarla bir görüş

DanqerLine tarafından 09/Şub/17 13:31 tarihinde düzenlenmiştir

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

Birde şu var kimi özel galeriler hem sana araç kredisi çıkartıp hemde tüketici kredisi ayarlıyabiliyorlar bankalarla anlaşmaları var çift kredi ile arabanın tamamına kredi çıkarmış oluyorlar hocam onun içinde en az sigortanın 3 ay aralıksız yatmış olması lazım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    DanqerLine bunu yazdı

Birde şu var kimi özel galeriler hem sana araç kredisi çıkartıp hemde tüketici kredisi ayarlıyabiliyorlar bankalarla anlaşmaları var çift kredi ile arabanın tamamına kredi çıkarmış oluyorlar hocam onun içinde en az sigortanın 3 ay aralıksız yatmış olması lazım

Hocam Araç Opel. Babam devletten işçi emeklisi. Bende özel sektörde çalışıyorum. 2 yılda yakın kesintisiz sgk ödemem var. 60 bin ihtiyaç kredisini maaşımın yattığı İş Bankası çat diye veriyor. Arabayı benim yada babamın üzerine almamızda bir sorun yok. Hatta babamın üzerine almakta fayda var diye düşünüyorum. Çünkü benim ilk aracım olacağı için kasko kalın çıkabilir. Aracı kendim kullanıcam kiralama vs. durumu yok. Gidip tüm bankalardan teklif mi almak en mantıklısı?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı
    DanqerLine bunu yazdı

Hocam Araç Opel. Babam devletten işçi emeklisi. Bende özel sektörde çalışıyorum. 2 yılda yakın kesintisiz sgk ödemem var. 60 bin ihtiyaç kredisini maaşımın yattığı İş Bankası çat diye veriyor. Arabayı benim yada babamın üzerine almamızda bir sorun yok. Hatta babamın üzerine almakta fayda var diye düşünüyorum. Çünkü benim ilk aracım olacağı için kasko kalın çıkabilir. Aracı kendim kullanıcam kiralama vs. durumu yok. Gidip tüm bankalardan teklif mi almak en mantıklısı?

Faiz oranı araştırman cebine fayda sağlar hocam tek tek teklif al ama giriş yaptırma findex puanın düşer giriş yaparlarsa

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    DanqerLine bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı
    DanqerLine bunu yazdı

Faiz oranı araştırman cebine fayda sağlar hocam tek tek teklif al ama giriş yaptırma findex puanın düşer giriş yaparlarsa

Giriş derken hocam?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

Yani bankadan onay almak için kimligini alıyorlar giriş yapalım diyorlar ya hocam o işlem işde :)

Bunun yanı sıra bankaya sms atıyorsun ya hatta internetten bilgilerini giriyorsun o başvurular bile findexini etkiliyor hocam

DanqerLine tarafından 09/Şub/17 15:16 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1637 Toplam Mesaj: 15
kredi 2. el araç