2. El Cep Telefonu Satanlar / Eski Telefonunu Hediye Edecekler
-
Müridler kardeşim şimdiden 2 telefonu kaybetti o yüzden çok ucuz müzikte dinleyebileceği bir telefon alıcam ona,
satmak isteyen var mı yada en ucuz nereden alırım? Yahutta eski kullanmadığı telefonu hediye etmek isteyenede hayır duacı olurum
-
sen ona çakma iphone al , çin malı iphone deyince millet karıştırıyor orjinali başka yerde yapılıyor sanki.
-
sony ericsson p990i var bende tum alemlerin pdasi :/ kendisiini zor biraktim :/ xperia aldim simdi. 100 tl ye birakirim.
-
Yok hacılar daha ucuz bişi lazım, 2 ayda N5800 ve lg telefon kaybetti yada çaldırdı
gerek yok öle 100-200 liralık bir şeye önce bir sahip çıkmaya alışana kadar 50 liralık bişide olur,
dahada yardımcı olacak mürid çıkmazsa telefoncudan eski bi nokia alıcam
-
3310 al hocam yere düşse almaya tenezül etmez
-
Hocam 50 tl'ye olmasada 100 - 750 tl arası samsung telefonlar mevcut elimde konu anasayfada ordan takip edebilirsin.
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Hocam 50 tl'ye olmasada 100 - 750 tl arası samsung telefonlar mevcut elimde konu anasayfada ordan takip edebilirsin.
-----------------------------lan 20 kağıda ayarla bi tane bana. banada sadece mesaj çekecek ve sesi iyi bi telefon lazım ;)
-
Çok ilginç, ben etraftan telefon yağar hiç olmadı çöpe atacağını vermek ister müridler dedim, kimse çıkmadı be: )
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
sony ericsson p990i var bende tum alemlerin pdasi :/ kendisiini zor biraktim :/ xperia aldim simdi. 100 tl ye birakirim.
-----------------------------100 liraya p990, alsana hocam ne bakıyosun :D
-
Bak ne yazmış; ''sony ericsson p990i var bende tum alemlerin pdasi ''
özet: tam çalınmalık,
göze batmayacak ucuz birşey lazım
-
eski telefonum 6680 5 yıl bunu kullanmıştım piyasada 30 40 liraya bulunur müzik kalitesi iyidir