2. El Mobilya Piyasasını Bilenler,Tanıdığı Olanlar Çok Önemli Yardım
-
Hocalar istikbal marka bi oturma grubu mevcut şu an elimde,tek oda küçük bi eve taşındıgımdan dolayı bu grubu satmam gerekiyor..
ancak piyasasını tam olarak bilmiyorum,ederi nedir? bi hafta işinde taşıma işlerini bitirmem gerekiyor ( okul açılıyor)
yer: istanbul. nerelere satıalbilir? nasıl bir yol izlemeliyim?
2 adet çekyat,2 adet küçük koltuk. istikbal markalı oturma grubu
-
up
-
tahmini 200 250tl eder
-
wallaha bunun piyasasını bende bilmiorum :|
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
tahmini 200 250tl eder
-----------------------------neee hoca internette istikbal oturma grupları 600 700den gidiyo :S sen ne diyosun :S
-
DeaD_BY bunu yazdı:
AciyaGulmek bunu yazdı:
tahmini 200 250tl eder
-----------------------------neee hoca internette istikbal oturma grupları 600 700den gidiyo :S sen ne diyosun :S
-----------------------------200 e sat öp de başına koy hele eskicilere satarsan bu kadar da etmez
-
aynn ikinci elcilere düştün mü ölü fiyatına alırlar sana tavsiyem nette sat veya yeni ev açacak ögrencilere sat
-
çekilin bellona montaj ekibi buurda :D bilmiyorum hacım bence ne tutturursan ver :D en ucuz oturma grubu 1500tl bellonada..
-
ikinci elcilerde bu konuda hiç insaf yok sıfır 1000 lira olsun iki ay sonra sat 200 lira veririm diyo adam en fazlada 250 çıkıyo vermezsen bırakıp gidiyo haberin olsun...
-
hocam mobilyada 2. el kavramı olmadığından ölü fiyatına alırlar hatta almazlar genelde sen genede öğrenciye satmayı dene 200 liradan falan
-
hocalar ürün istikbalin ürünü oldugu için daha fazla eder diye düşünüyorum,spotçuları aradım gelip bakıcaklar ürünlere..
oturma grubunu isteyn varsa, istanbul içi kargo benden 350 lira fiyat istiyorum,aklınızda bulunsun..