2. El Telefon Alacam
-
bu tanıdık bikaç telefoncu var bi yanlış yapacaklarını düşünmüyorum ama yinede 1000 lira civarı bi para vereceğim garantili telefın alacam samsung note3 yada s4 bunlar ayarında ama note düşünüyorum telefonculara baktım 3-4 ay kullanılıp satılan teller var daha yeni temiz bunların nesine dikkat edeyim hiç böyle almadım telefon fiyat olarak nedir mesela kazıkta yemeyim bu işi yapan varmı.
-
discovery 2 falan da düşünüyorum gerçi ama bu işte mantıklı geldi bana fiyat baya kırılıyor. İntten alsam faturasıyla birlikte satanlar var başım ağrımayacak şekilde varmıdır böyle sağlam gittigidiyor sanalpazar da dükkan
-
hocam bin lira civarı para ayırdıysan bence lg g2 alabilirsin istanbul bilişimde 1179 tl. gayette güzel telefon istanbul bilisim garantiside olcak 2 yıl
-
Ben bi facebook grubunda gördüm yazıştım aldım sorun çıkmadı
-
kajmerpac bunu yazdı
hocam bin lira civarı para ayırdıysan bence lg g2 alabilirsin istanbul bilişimde 1179 tl. gayette güzel telefon istanbul bilisim garantiside olcak 2 yıl
aslında limitim 1200 tl şu note 3 neo 1200 düşse hiç aksiyona girmeycem
note 3 neo da kalem kullanma durumum var sık sık gerçi olmasada olur neyse lg g2 tavsiye edermisiniz bi inceleyim.
-
HeYeT bunu yazdıkajmerpac bunu yazdı
aslında limitim 1200 tl şu note 3 neo 1200 düşse hiç aksiyona girmeycem
note 3 neo da kalem kullanma durumum var sık sık gerçi olmasada olur neyse lg g2 tavsiye edermisiniz bi inceleyim.
note gibi büyük alacaksan bilemem tabi. ama bence g2 güzel telefon. araştır derim
-
Hocam son model telefonu yurtdışından kutusunda sıfır olarak getirt. Zaten Türkiye fiyatinin yarısına almış olursun.
Kayit olayı iphone hariç hepsini dogubankta hallediyorlar. 2. El yerine sıfır kullan.
-
http://tahribat.com/Forum-Satilik-Samsung-Galaxy-S4-196746/1/samsung/
-
Alınık 2. el tavsiye telefon varmı fikir
Satan varsa burdan arkadaşlarda olabilir.
-
lumia 1320 im var 750 tl ye satıcam 3 ay oldu alalı
-
zamazingo bunu yazdı
lumia 1320 im var 750 tl ye satıcam 3 ay oldu alalı
Hocam android ve yukardaki telefonlardan düşünüyorum