2. El Temiz Bisiklet (Alınık)
-
Selam müridler 18 yada 21 vites şöyle temiz bi bisiklet alıcam istanbulda oturan satmak isteyen varmı ama yampiri bişi olmasın
-
satayım sana :) tam yerine konu actın ..::)
-
nasıl bişi hacı kaç vites ne istiyon
-
malatyada da satan war mı ??
-
nos18 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------var bisan eldorado 21 vites vişne çürüğü çatıda öyle duruyor kaç para veriyon :D
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------hoca gecen sene aldım binmedim en fazla tas catlasın- 4-5 kere bindim 21veya 27 vites yuksek ihtimalle 27 vites tertemiz sağlam bisiklet valla carrefour dan almıstım hatta gecen sene 300 almıstım fiyatını konusurz yaa ... :)
-
nightprince44 bunu yazdı:
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------hoca gecen sene aldım binmedim en fazla tas catlasın- 4-5 kere bindim 21veya 27 vites yuksek ihtimalle 27 vites tertemiz sağlam bisiklet valla carrefour dan almıstım hatta gecen sene 300 almıstım fiyatını konusurz yaa ... :)
http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionImages.aspx?AuctionId=1497840&image=1
Bisikyet budur .. ama rengi siyah benimkinin ( benimki dısk fren hatta ;) )) -
Yok hacı baştan kopardın işi ben ucuz bişey arıyom sen buna nerden baksan en az 100 kağıt istersin
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------nos18 bunu yazdı:
-----------------------------var bisan eldorado 21 vites vişne çürüğü çatıda öyle duruyor kaç para veriyon :D
hocam öğrençiyim en fazla 150-200 çıkar sn kaç istiodun ?? edit: hocam bunda amortisör flan yok :D fiyat düşer -
nos18 bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
nos18 bunu yazdı:
hocam öğrençiyim en fazla 150-200 çıkar sn kaç istiodun ??
-----------------------------o aralar da bişey ayarlarız zaten kullanmıyorum 2-3 yıldır öyle duruyor ama yazın haziranda satabilirim şu an malatyada değilim.
-
Muqi bunu yazdı:
Yok hacı baştan kopardın işi ben ucuz bişey arıyom sen buna nerden baksan en az 100 kağıt istersin
-----------------------------gibi gibi :D