2 Farklı Siteyi Tek Hostta Barındırma
-
Kendi sitemi açacağım birde başkasının sitesi olacak. 2 domain alacağım.
http://www.natro.com/webHosting/
Buraya baktım ; kurumsal kısmında 2 site diyor fakat sub domain diyor.
sub domain mi yoksa site mi ? Bilgisi olan varmı ?
aaaa.com
bbbb.com
bunları kurumsal hosting altında tek olarak toplayabilirim değil mi ?
Ekstradan öyle uçuk fiyat olmadan (+-5 natro kadar) iyi hosting öneriniz varsa alabilirim ama Natro iyi diye hatırlıyorum.
-
evet iki farkli siteyi(domaini) barindirabilirsin. hatta biri windows biri linux falan da olabilir.
panelde sol menuden yeni web sitesi ekle diyerek ekliyceksin. ama onun oncesinde dns kismindan domainini eklemen gerekiyo.
natro iyidir macera aramani onermem
-
subdomain değil de add domain var mı
guzel.net.tr iyidir
-
cok iyiymis gecenlerde bende bunu soracaktim vazgectim.Kendi kendime olur mu lan dizinleri hostta nasil barindiracan iki sitenin diye soylemistim kendime.
Harbiden nasil oluyor? :)
-
hostingin özelliğine bağlı sormadan alma bazılarında yok o olay cpanelde addomain özelliği senin dediğin o server sahibinin verdiği izinle alakalı hepsi veremyebiliyor
-
bildiğim kadarı ile ikisini aynı anda kullanamıyorsun san sadece seçenek sunuyor
-
Addon domain kismindan mumkun bu islem. Bende birlac kez yaptim ama seo ve google indexi icin olumsuz sonuclar dogurabiliyor.
-
ıkısınıde aynı anda kullanıyon ama lınux ıcın ıyı olmuyor seoda cok osurtuyor :/
-
Müridlerinde söylediği gibi, evet tek bir çatı altında toplayabilirsin.
Hosting hizmeti konusuna gelecek olursak, Natro'yu öneririm.
Gecenin 1'inde falan desteğe mesaj bıraktığında 2 saat içerisinde dönüş yapıyorlar.
Biraz pahalı gerçekten ama aldığın hizmete değer diyorum. -
iki farklı web sitesini barındırabişlirsin, benim şu anda natrodan kurumsal hostingim var, 10 siteli 5-6 siteyi orada tutuoyorum.
teknik personelleri 1-2 saat içinde dönüyor bu iyi fakat, panelde devamlı bi sıkıntı cıkıyor, ama mail atınca desteğe düzeltiyorlar...
Tavsiye edebilirim...
hosting panelden yeni web sitesi diyip acıyorsun onun ftp şifresi ayrı oluyor giriş yapıyorsun.
-
Tamamdır teşekkür ederim herkese.