folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2. Tahribat Tavla Turnuvaları :)

2. Tahribat Tavla Turnuvaları :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    hadi ya nerde benim rakip :S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    ya bizim eleman öss'ye gircekti bugün kötü geçti herhalde. bugün oynucaktık ama uğramadı bugün. şu rakipleri değiştirsek falan olmaz mı bekleyen bi kaç kişi daha var galiba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yarın saat 00 e kadar maçlar bitsin maçlarını yapmayanları eliyorum

tıkamayın önümüzü a.q salı bana pm attım ulaşamadım rakbim cvp vermiyo felan filan bana yazın salı bu iş bitsin

finallere geçelim bu satan arkadaşların isimlerini sıralayacam birdaki tavla tunuvasına alınmayacak + diğer organizasyon yapanlarda görür ona göre seçerler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Bizim gozlemci alperdi şu anda ulaşamıorum ona varmı gözlemci gelcek biri maça başlicaz gözlemci yok  :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    ücretsiz gözlemcilik yapılır..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kcarakilic
    kcarakilic's avatar
    Erkek
    tanyeri en altlarda masa 2 bekleriz :D

-kcarakilic- -Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti"ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

C Grubu:

kcarakilic - The_FCN     14/06/2009 - Gözetmen: UmutxTR

yukardaki arkadaşlarımızdan kcarakilic maçı kazanmıştır, kendisini tebrik ediyoruz.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kcarakilic
    kcarakilic's avatar
    Erkek
    güzel maçtı 3-2 aldım son anda mars ederek The_FCN şansın yoktu bidahaki sefere inş :)

-kcarakilic- -Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti"ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

kcarakilic bunu yazdı:
    -----------------------------
    güzel maçtı 3-2 aldım son anda mars ederek The_FCN şansın yoktu bidahaki sefere inş :)

-----------------------------

saol tebrik ederim 3 maçta 2 mars güzel oyundu :D  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    ------------------
    Andrei"nin dnslerde sorun var siteye giremiyomus,mynet & çaylaklar & agora masasında bekliyomus nicki ninetytwo konuyu sen acacakmıssın
    --------------
    Bana gelen pm bu şimdi maça gidiyorum.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 18267 Toplam Mesaj: 251