folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 2 Tane Milletvekilini İfade Vermeye Getirtemiyoruz :|

2 Tane Milletvekilini İfade Vermeye Getirtemiyoruz :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

az önce gazetede gördüm dtp millet vekillerine apo ibnesi demiş ifade vermeyin bunlarda gitmiyormuş

tbmm karar çıkarmış adamlar seyehattaymış sekreterlerine bırakılmış die neymiş efendim 1994'deki

olaylar yaşanmasın kim takar a.q alın hepsini içeri adamlar ülkeyi bölmeye çalışıyor teröristlere

destek veriyor ama biz sorun çıkmasın diyoruz artık çıkacak sorun mu kaldı yada ben mi çok ön yargılıyım :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    allah hükümetten razı olsun akp den razı olsun hepsine koç gibi bakıyo amk.

TURKCELL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek
    akp pkk sempatizanlarının oylarını kaybetmemek için böyle davranıyo die düşünüyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

adamların gitmemesinin sebebi üniter devlet yapısına saygılılarmışta, ifade verirlerse bölücü gibi gözükeceklerinden gitmiyorlarmış ba.ba.ba.ba. Ulan kadronun hepsi dağdan inme terör örgütü mensubu alayı hala daha bedavadan lahana turşusu yapıyorlar.

Bunların hepsini Kerim Akbaşın eline teslim ediyorum..

http://77.92.130.148/cnt/kmk/84-16-252-109/k/tv/2007/03/20070322_1_1174589221_08a9-02s.jpg

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    AKP yi savunanlar hadi bunada bi mazeret uydurun hadii!!!!. Lan 3-5 tane gavata laf geciremeyen devlet devlet değildir. hükümet hükümet değildir. Biz TÜRK ulusu bu kadar acizmiyiz...  Devlete önemli derecede hizmet etmiş bazıları olmasada saygın paşaları askeri bölgeye girerek evlerinden zorla götürüyonuzda. Şu pkk yandaşı o.ç 3-5 adamı ifade almaya götüremiyonuzmu laan...!!!!!!!!!!!!

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    akp yi savundugumdan değil ama madem meclis kararı sanıyorum mecliste de  tek basına akp olmadıgına göre bir şeyleri yargılarken tek taraflı değilde objektif yaklasılırsa daha yararlı olur...

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------
    akp yi savundugumdan değil ama madem meclis kararı sanıyorum mecliste de  tek basına akp olmadıgına göre bir şeyleri yargılarken tek taraflı değilde objektif yaklasılırsa daha yararlı olur...
    en çok kimin milletvekili var ??

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bugün uzman jandarma şehit oldu kimin haberi oldu ? O.cocuğu kadın çıkmış demokrasi diyor bebek öldürmek ne zaman demokrasi oldu ?Eylül ayındada yargılanmazlara devlet gücünü yitirmiştir diyeceğim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı:
    komiksin kanka çok komik. bugünün şartlarıyla meclis = akp 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı:
    antivirus bunu yazdı:

az veya cok eger o mecliste akp de mhp de chp de varsa hepsini ayni kesede eleştirmek gerekir tek taraflı hiç bir yere varılmaz .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı:
    Kreyzi bunu yazdı:
    antivirus bunu yazdı:

az veya cok eger o mecliste akp de mhp de chp de varsa hepsini ayni kesede eleştirmek gerekir tek taraflı hiç bir yere varılmaz .

ben direk akp'ye bişi demedim ki meclis dedim şahıs yada parti belirtmedim :W

Toplam Hit: 3401 Toplam Mesaj: 26