2 Tane Milletvekilini İfade Vermeye Getirtemiyoruz :|
-
az önce gazetede gördüm dtp millet vekillerine apo ibnesi demiş ifade vermeyin bunlarda gitmiyormuş
tbmm karar çıkarmış adamlar seyehattaymış sekreterlerine bırakılmış die neymiş efendim 1994'deki
olaylar yaşanmasın kim takar a.q alın hepsini içeri adamlar ülkeyi bölmeye çalışıyor teröristlere
destek veriyor ama biz sorun çıkmasın diyoruz artık çıkacak sorun mu kaldı yada ben mi çok ön yargılıyım :W
-
allah hükümetten razı olsun akp den razı olsun hepsine koç gibi bakıyo amk.
-
akp pkk sempatizanlarının oylarını kaybetmemek için böyle davranıyo die düşünüyorum
-
adamların gitmemesinin sebebi üniter devlet yapısına saygılılarmışta, ifade verirlerse bölücü gibi gözükeceklerinden gitmiyorlarmış ba.ba.ba.ba. Ulan kadronun hepsi dağdan inme terör örgütü mensubu alayı hala daha bedavadan lahana turşusu yapıyorlar.
Bunların hepsini Kerim Akbaşın eline teslim ediyorum..
-
AKP yi savunanlar hadi bunada bi mazeret uydurun hadii!!!!. Lan 3-5 tane gavata laf geciremeyen devlet devlet değildir. hükümet hükümet değildir. Biz TÜRK ulusu bu kadar acizmiyiz... Devlete önemli derecede hizmet etmiş bazıları olmasada saygın paşaları askeri bölgeye girerek evlerinden zorla götürüyonuzda. Şu pkk yandaşı o.ç 3-5 adamı ifade almaya götüremiyonuzmu laan...!!!!!!!!!!!!
-
akp yi savundugumdan değil ama madem meclis kararı sanıyorum mecliste de tek basına akp olmadıgına göre bir şeyleri yargılarken tek taraflı değilde objektif yaklasılırsa daha yararlı olur...
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
akp yi savundugumdan değil ama madem meclis kararı sanıyorum mecliste de tek basına akp olmadıgına göre bir şeyleri yargılarken tek taraflı değilde objektif yaklasılırsa daha yararlı olur...
en çok kimin milletvekili var ?? -
bugün uzman jandarma şehit oldu kimin haberi oldu ? O.cocuğu kadın çıkmış demokrasi diyor bebek öldürmek ne zaman demokrasi oldu ?Eylül ayındada yargılanmazlara devlet gücünü yitirmiştir diyeceğim.
-
antivirus bunu yazdı:
komiksin kanka çok komik. bugünün şartlarıyla meclis = akp -
Kreyzi bunu yazdı:
antivirus bunu yazdı:
en çok kimin milletvekili var ??
az veya cok eger o mecliste akp de mhp de chp de varsa hepsini ayni kesede eleştirmek gerekir tek taraflı hiç bir yere varılmaz . -
antivirus bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
antivirus bunu yazdı:
en çok kimin milletvekili var ??
az veya cok eger o mecliste akp de mhp de chp de varsa hepsini ayni kesede eleştirmek gerekir tek taraflı hiç bir yere varılmaz .
ben direk akp'ye bişi demedim ki meclis dedim şahıs yada parti belirtmedim :W