2 Telefon Hattını Tek Hat Yapan Cihaz Varmı?
-
xxxx numaralı hat
yyyy numaralı hat
girecek ikisini birleştirip tek telefona sokacağım
varsa ismi ne?
(kablolu sabit hat)
-
Alcatelin teknosada 199 liraya satılan bir androiid var.. iki hattı aynı anda kullanabilyormuş...
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Alcatelin teknosada 199 liraya satılan bir androiid var.. iki hattı aynı anda kullanabilyormuş...
-----------------------------Sanırım dicey telefon hattından bahsediyor
-
takipteyim Edit: bende cepten bahsediyon sandim
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Alcatelin teknosada 199 liraya satılan bir androiid var.. iki hattı aynı anda kullanabilyormuş...
-----------------------------Sanırım dicey telefon hattından bahsediyor
-----------------------------kablolu sabit hat diye yazdım zatende :D
şöyle birşey buldumda soram bi satanaya mantıken paralel hatta düşmezmi böyle? -
paralel hat yapabilirsin o kolay olur- diğer bir cihaz ise santral kurmak baskada benim bildigim yok
-
Haci hic ugrasma al bir tane en basitinden karel in santralinden bitsin gitsin
http://www.ucuzu.com/telefon-santrali-c3976/karel/ms38-p40641430/
bundan daha ucuz bulamazsin sanirim..
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------Haci hic ugrasma al bir tane en basitinden karel in santralinden bitsin gitsin
http://www.ucuzu.com/telefon-santrali-c3976/karel/ms38-p40641430/
bundan daha ucuz bulamazsin sanirim..
-----------------------------88 Lira onamı veririm lan :)
-
pardon ben cepten bahsedyon sanmıştım.. arakdşların dedi gibi en basitinden bir santral işini görür sanırm.
-
çift girişli telefonlar var ancak onunla yaparsın yoksa paraya kıyıp bi santral al. yada 10 liralık 2 tane telefon tak ne ugraşıyon?
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------çift girişli telefonlar var ancak onunla yaparsın yoksa paraya kıyıp bi santral al. yada 10 liralık 2 tane telefon tak ne ugraşıyon?
-----------------------------mevzu o değil büroda 3 hat oldu her hatta telefon bağladığını düşünürsen 2 şer taneden aynı anda çaldığı an kafayı yerim ben