2 TON Mühimmat İle Saldırı
-
Hocalar sabah haberi gördüm, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
2 TON mühimmat ile yapılan saldırıda 2 askerin şehit edilmesi biraz trajikomik değil mi sizce de ?
Şehitlerimize oturup ağlayacak değiliz. Ben de dahil olmak üzere buradaki bir çok insan onlar gibi vatanı müdafaa etmek yolunda şehit olmayı göze alacaktır, onlar da öyle yaptılar. Ruhları şâd olsun diyeceğiz ve ailesine baş sağlığı dileyeceğiz elbette fakat;
Ne bileyim. 2 TON yahu? 2 TON mühimmat ile böyle aptalca bir saldırı...
Temelinde ne yatıyor bu işin?
Not: Sıradan bir olay değil. O yüzden konu açtım.
-
2 ton saf muhimmat degil el yapımı patlayicilar gubre nitratla desteklenmis.
2012 yilinda duru karakoluna ayni saldiri gerceklesmisti.
-
Adamlar karakolu yıkmış daha ne yapsın. Ortalama insanın zekasına sahip olabilseler çok daha etkili saldırılar yapabilirler. Jandarma ve polis karakolları, müdürlükleri çalıştığım şirket kadar bile korunamıyor.
-
Aman analar ağlamasın aman o insanlar zavallı onlar özgürlük istiyor başka istekleri yok kürtler iyidir bazıları çürük çıkıyor arada swh swh swh diyenleri de konuya özellikle bekliyorum
-
O olayın altında illaki başka bir şeyler vardır 2 ton ve traktörle getirmisler kamyon falan olsa belli hızla gelirken bisey yapamamış diyebiliriz de traktör de yokki böyle bir şey yavaş kim niye dur demedi niye durmadiysa vurması sorulur ?
-
Balyoz99 bunu yazdı
Adamlar karakolu yıkmış daha ne yapsın. Ortalama insanın zekasına sahip olabilseler çok daha etkili saldırılar yapabilirler. Jandarma ve polis karakolları, müdürlükleri çalıştığım şirket kadar bile korunamıyor.
Peki hocam kiyaslama yaptigina gore belliki bu isi biliyosun senin teklifin nedir nasil bi koruma saglanmali soylede bilelim Jandarma ve Polise bunu teklif olarak iletelim.
-
2ton mühimmattan isthbarat teşkilatının naıl haberi olmaz.
2 ton mühimmatı traktörle taşımışlar kimse farkedememişmi.
lan yeter yeter . açın savaşı öldürün ne kadar it kopek varsa kurunun yanında yaşlarda gitsin .
samaccc tarafından 02/Ağu/15 13:35 tarihinde düzenlenmiştir
-
It soylari intihar saldirisina basladiysa, durumlar daha çok kötüye gider.
-
asiminnesli bunu yazdı
O olayın altında illaki başka bir şeyler vardır 2 ton ve traktörle getirmisler kamyon falan olsa belli hızla gelirken bisey yapamamış diyebiliriz de traktör de yokki böyle bir şey yavaş kim niye dur demedi niye durmadiysa vurması sorulur ?
Hocam siz komedimisiniz ya hicmi askerlik yapmadinizmi yapmadiysaniz sorun birilerine.
Karakolun icinemi girip mi patlatmislar. Karakolun onunde gunde 1000 tane arac geciyo masum koylu vatandasin traktoru hergun geciyo karakolun onunden gene gecerken patlatmislar nizamiyede nobet tutan 2 personel sehit olmus.
-
Prometheus bunu yazdı
kaç kişi ölünce komik sayılmaz? alt limit nedir?
Konuyu saptırmada bir dünya markasısın hocam.
2 TON mühimmat ile 2 askerin şehit olması... Daha kötüsü de olabilirdi. Elbette ateş düştüğü yeri yakar fakat, 2 tonluk mühimmatın bir toplu taşıma aracının yanından geçerken patlatıldığını düşün?
Bunlar beyinsiz. Bunu demek istiyorum.. Hala 2 şehidi önemsemediğim izlenimi yaratmaya çalışıyorsun.
Helal süper devam.
-
Prometheus bunu yazdı
kaç kişi ölünce komik sayılmaz? alt limit nedir?
Aynen