20 Lik Dişini Aldıttıran Varmı
-
evet millet bugün tekrar dr a gittim farklı bir doktor birde bu inceledi ve panografik midir nedir öle bir röntgen çekildi vve sonuç bu
neyse çarşamba günü 10,30 da alıcak çene cerrahı kısacası yusuf yusuf diş sanırım yoldan çıkmış :D
çarşamba gününe kadar iltihapın kuruması gerekiyor ilaç verdiler
-
sol tarafta dimi hani left sol demek ya o açıdan yani :|
-
aynen öle web dişe bak ya ayar oldum gördüğümde yok böle bir olay yan yan gitmiş onun yüünden hayatım kayıcam manyak yusuf ya hiç böle bişi olmadı hayatımnda ilk kez dişçiye gittim duruma bak ya
-
Benim teyze oğlu aldırdı ameliyat ile. acısı kötü imiş. ama tibbi olarak yardım al yoksa kötü olabilir.
-
Benimki de yavastan cıkıyor :) operasyondan sonra inim inim inletirmiş teyzemin oğlu ameliyat olduğunda tenis topu gibi şişmişti yanağı ki öyle de oluyormuş 1 hafta evden cıkma artık :D
-
tubbi olarak derken hacı zaten çene cerrahı ile normal diş doktoru yapacaklar dedi ben öfleyip pöfledim sürekli yanında doktor fazla takma stres yapma bugün almazsak ileride yine iltihap yapar ve her sancı bir öncekinden daha ağır geçer sen bunu aldıttırıca mecburen dedi o kadar zor değil muhabbet ede ede yapıcaz filan diyo ağzımla uğraşırlarken benden nasıl muhabbet etmemi bekliyorlarsa
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------evet millet bugün tekrar dr a gittim farklı bir doktor birde bu inceledi ve panografik midir nedir öle bir röntgen çekildi vve sonuç bu
neyse çarşamba günü 10,30 da alıcak çene cerrahı kısacası yusuf yusuf diş sanırım yoldan çıkmış :D
çarşamba gününe kadar iltihapın kuruması gerekiyor ilaç verdiler
-----------------------------Benim çekilen dişlerin 4 üde böyleydi :) Hiç bişi de olmaz merak etme, beklediğinden çok daha kolay olacak, bakma sen zor diyenlere ;)
-
geçmiş olsun ben 4 tane 20 lik dişimide askerde cerrah operasyonla aldırdım damagı yardırıp dişler daha tam çıkmadan önce
1-2 hafta zorlanırsın 2.gün aklın çıkacak kadar agrır katı bişi yersen ama katı bişi yemezsen sorun yok
yüzün biraz şişecek ama geçiyo 2 haftada.
-
ben geçen hafta çektirdim başta tırstım ama normal bir çekim oldu doğrusu.
Ama geçen sene en arka dişlerimden birisini çekersen doktor dişi kırdı ve kalanını çekemem dedi bu cerrahi müdahale ile olur dedi.Hemen diyer bölüme ameliyathaneye aldılar beni nerdeyse 2 saat kalan kökleri çıkarmak için uğraştılar..Diş en arkada olduğu için neredeyse dudağım yırtılacaktı.Adamlarlar dişe dikiş bile attılar.Ameliyattan sonra sol dudağın aşağıda gibi gelmeye başlamıştı. :D
-
benimde 20 lik diş eğri çıkmıştı. Başlarda hafif ağrılı olarak başlıyor sonra ağrı şiddetlenip abse oluyor. Benimkini cerrahi operasyonla aldırlar ilk 2 gün özellşkle ilk gün çok ağrıyor. Daha sonra rahatlıyosun. Hadi sana geçmiş olasun.