+20 Sansürsüz!Terrorists Killers And Middle East Wackos
-
+20 ne loo ben izleyemıyom :D yaş 18
-
Sağol arkadaşım paylaşım içinde bu partların daha az biçimde olma ihtimali yokmu :S
-
- aga hangılerı hangısının ıcınde bna ucak kazaları we suıkastler lazım dıeklerıne bakmaya popo yemıyo :)
-
meraktan çatlayacam :| rapidshare.com accaunt var, .de yok. ip ye reset atma + session expire ile boğuşa boğuşa anca 3. yü dl ettim sabaha kadar indirmiş olurum yazılanlar kadar ii olmasını umuyorum :)
-
indirmedim ilgi çekici geliyor. ama bunlar haberler de verilen boş video lar ola bilir.
evet sayın seyirciler amerikada yine akıllara durgunluk veren bi polis suçlu kovalamacası...
sözlerine malzeme olan videolar gibi :D
-
Bize İzLemek Düşer Eyw ;)
-
ne gerk war download falan al yanına atziki'yi 3 gün takıl sana film çeksin hemde bunlara 5 basar D:
-
bana tamı tamına 700 mb borcun var.... indirdim tüm dosyaları.... 5. part bozuk çıktı. Senin yaptığın / yapacağın paylaşımın... deneyipte koysanız şu paylaşımları ölürmüsünüz ? onca küfür yedin sabah sabah.
-
hocam neresinde bozukluk var?rapidden mi indirmiyor?
-
dosya bozuk. onarılmıyorda. ayda yılda bir yapılmış paylaşımı indiresim tuttu oda senin dandik paylaşımına oldu 700 mb neresinden baksan 10 ytl soktun sbaah sabah ;) teşekkürler kolay gelsin
Toplam Hit: 4232 Toplam Mesaj: 31