20 Yasında Olup, 9 Senelik PHP & Mysql Tecrübesi Olan Adam.
-
yahu biz bosuna mı okuyoruz acaba diye düsünmeye sevketti bu görüntü beni.
9 senelik php, 5 senelik linux yönetim tecrübesi.
java, c, c++, c#, .Net, php, oracle, mysql, ios haric tüm mobil programlama dilleri, web 2.0, ajax vs. liste uzayıp gidiyor.
sizce teorik olarak bu yasta bu teknolojilere "iyi" seviyede hakim olmak mümkün mü ?
buradaki "iyi" olmaktan kasıt kisiden kisiye de degisir mesela, bazı sizofrenler vardır, 10 ayrı dilde "hello world" yazdırınca o dili iyi bildiklerini söyler, hesap makinesi yaparlar uzmanım derler falan filan.
bana göre bir dili iyi bilmek, en azından tek basına da olsa orta capa yakın projeleri gelistirebilmek veya büyük projelerde takım halinde etkin rol oynayabilmek, o dille paralel olarak web & database kısmını kullanabilmektir.
hani elemana saydırıp göt olmayı da istemem, holy'nin kücük halidir belki, ya da kücük holy kadar degildir bilemiyorum.
izmir ekonomi'de olup bu elemanı sahsen tanıyan var mı acaba merak ettim ? ben bir tanıdık buldum da ona da ulasamıyorum bir süredir, nadiren msne geliyor, soracaktım gercekten ucuk birisi mi diye.
neyse size bırakıyorum kalan yorumları :
bu da ilgili link :
-
hikaye be hocam bende bugüne kadar bilişimde duyduğum herşeyi biliyorum :) yaklaşık 15 senelik bir tecrübem var 25 yaşındayım :D
-
projelerini yaptığı dil ve araçlara baktım da var gibi görünüyor ama ne derece iyi bilinmez.. iki cümleyle açıklamış... 9 yıllık tecrübesi olması mantıksız bence de yine 5-6 yıldır uğraşıyordur tahminime göre
-
4-5 yıldır 9 diye sıkmıştır aynı bizim nurkan işte
-
20 yaşında 9 yıllık tecrübesi ile hangi çalışmalara imza atmış ? Amk ben 27 yaşındayım 17 yıllık tecrübem var birçok konuda. Tecrübeden ziyade uzman olabildiği 1 tek alan söylesin ve o alanda küçük çapta da olsa bir proje göstersin. Olay tamam. Hangi şirkette çalışıyor ? Yada kendi şirketimi var ? Çalışıyorsa pozisyonu nedir ? Bu soruların cevabı onun kim yada ne olduğunu açıklar.
Bu sorulara bir cevabı yoksa ergenlik problemleri der geçerim...
-
9 yıldır php değilde 9 yıl önce html ye başlamıştır.
link filan yapmayı öğrenmiştir.
onları sayarsak benimde 9 senelik tecrübem var :P
okuldan kaçıp internet kafeye gidiyoduk. arkadaşlar nfs , cs oynuyordu ben cjb.net ile uğraşıyodum :D -
https://atasasmaz.com/tr/skills Türkçe versiyonda dohuz yıl falan yazmıyor bence yabancıları sikmeye yönelik bir eylem :B
Edit :
ExcaliburTBT tarafından 07/Kas/12 17:42 tarihinde düzenlenmiştir
altta diğer yetenekler bölümünde 9 yıldır diye yazıyormuş ben görememişim demek :D -
ExcaliburTBT bunu yazdı
https://atasasmaz.com/tr/skills Türkçe versiyonda dohuz yıl falan yazmıyor bence yabancıları sikmeye yönelik bir eylem :B
Edit :
altta diğer yetenekler bölümünde 9 yıldır diye yazıyormuş ben görememişim demek :DDiğer Yetenekler
- Server taraflı web yazılım geliştirme ve optimizasyon (9 yıl)
- Veritabanı dizayn / analiz / yönetim (9 yıl)
- Linux konsol ve Linux shell scripting (5 yıl)
- Linux sistem güvenliği, IPTables, APF Güvenlik Duvarı
- DBMS emniyet ve güvenliği
- Web güvenlik açıkları (SQL Injection, XSS, vs.)
- Yazılım tabanlı (D)DoS atak tanımlama / önleme
-
Öğrenci Araçları (2009)
Öğrencilerinin devamsızlıklarını, notlarını, konferansları ve okul duyurularını takip etmesi için Öğrenci Araçları yazılımı üretmiş bulunmaktayımÜye Takip Sistemi (2008)
Spor salonları, dernekler gibi üye mantığı ile çalışan işletmelerin üyelerini, ücret ödeme tarihlerini, aylık kazançlarını ve istatistiklerini gösteren bir üye takip yazılımı geliştirdim.adam OP.. baksana şunlara amk..
bildiğin 10 senelik deneyim yatıyor..
-
dümen yaw
-
kesin ip var amk