20 Yıldır Terk Edilmiş Akıl Hastanesinden Canlı Yayın
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------rant amaçlı olsaydı sitede reklam, pop vs abanırlardı. üstelik siteye her taraftan ulaştırırlardı reklamları göstertmek için.
1 sitede reklam yok
2 siteye ulaşamıyoruz
bu 2 sebep rant şıkkını açıkcası bana göre siliyor.
edit:
beyler :(
-----------------------------:D:D:D sabri heryerde
-
resim uzantılarının gif olma ihtimali yüksek giren biri varsa benim için bakabilir mi ?
-
bir sikdirsinler o oturanlar hayaletmiymiş :D vay anasını
-
Hey gidi günler hey... Zamanında internette peynir ekmek gibiydi böyle konular. Nostalji yaşadım.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Hey gidi günler hey... Zamanında internette peynir ekmek gibiydi böyle konular. Nostalji yaşadım.
-----------------------------aynen o zamanlardan kalma bazı korkuları hala yaşıyorum yanlız :D
amına kodumun zookenleri yüzünden yıllarca doğru düzgün video izleyemedim. en komik videolarda ha çıktı ha çıkacak diyerek kendimi kastım...
ne günlerdi yaa. amk günleri.. :D
-
Baya oldu ya bu konu,çok döndü nette..Ben çok önce incide görmüştüm ama yalan dolan amk
-
Cinlerin varligi inanalarca biliniyor fakat bu olay oyle degil.
Bu varliklar istedigi kisiyi cildirtabilir fakat istedigi kisiye gorunur, bunuda kameralar cekemiyor zaten.Sadece musallat oldugu kisi gorebiliyor ve iletisim kurabiliyor.
-
ben anlamadim, hidemyass falan yapmama gerek yok, tikliyorum giriyor ne is ? http://www.researchwebcam.net/cams1.html
-
20 yil daha terkedilmesinin benim icin hic bir sakincasi yok :))
-
deli dolu gençlerin çekim yapıldığını farkettiklerinde gelip burda gözükmeleride olabilir :D