200 Tl Bütçe İle Toplanabilecek En İyi Makine
-
Tarayıcıda 5 sekme ile gezerken yan yatmayacak, altta sublime text filezilla ve apache calisirken imdat yardim demeyecek, sahibini yormadan kullanilabilecek bir makine toplanabilir mi bu fiyata?
donanımdan pek anlamam, arada bir film izlerim bir de dedigim gibi web programlama ile uğraşıyorum.
şuan kullandığım makinede facebook'un desktop sürümünde gezmek mümkün değil, bu durumdan bıktım.
İş alıp para kazanayım diyorum ama bu makineyle g.tume guvenemiyorum. 3-5 dakikalık iş oluyor 10-15 dakika.
ikinci el zart zurt da olur dediğim koşulları sağlaması kafi
şimdiden teşekkürler
-
Hocam bir arkadaşta netbook vardı. Satıyordu o fiyatlara. özelliklerini ve fiyatını sorup döneyim sana. Eğer netbook uygunsa
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Hocam bir arkadaşta netbook vardı. Satıyordu o fiyatlara. özelliklerini ve fiyatını sorup döneyim sana. Eğer netbook uygunsa
hocam çekmece bile olur, saydığım gereksinimleri sağlasın da. En kötü pazar pazar gezip parca arayacağım
-
hocam nerdesin, istanbulda mı ?
-
raspi falan iş görmez mi hocam ?
-
200 liraya en iyi RasPi3 alırsın hocam.
RasPi3 aslında gayet kaliteli makine. Youtube da video izleyebilirsin.
SkynetX tarafından 02/May/17 09:54 tarihinde düzenlenmiştir -
2. el core 2 duo işlemcili dediklerini yapabilecek pc alırsın . 200Lira ya core2duo + 2Ram olan arçelik kasa aldıydık arkadaşa 1 ay falan oldu.
-
end bunu yazdı
Arkadaşla iletişim kurduk.
Elimde boşta duran masaüstü kasayı vereceğim. -
Ekranı kırık bi laptop alabilirsin ve özellikleride iyi olur 10-15 dk içinde lcd tv varsa evde ona takıp işini görebilirsin
-
http://www.internetcafeciler.net/2-el-satmak-istedikleriniz/
şuraya bi bak . ama dikkat et dolandırılma .
-
350 tl yap
8200cpu 3gb ram 250gb hdd pc vereyim.