20.000.000
-
6000 den az kaldı ama dikkatimi çekti bu naısl anormal bi hittir böyle , 10 saniyede 50 tekil kişimi giriyor yani ne bilim uçuk bişey bu. veya çoğul hit veya sayfa gösterim , garip hiç bu kadar hitli sitem olmadı onun tesiride olabilir :D
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------http://img516.imageshack.us/img516/6558/tahribat2kz7.jpg
bu arada resim nasıl ekleniyor ..
-----------------------------KARİZMATİK METİN EDİTÖRÜNDEN EKLEYEBİLİRSİN
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
6000 den az kaldı ama dikkatimi çekti bu naısl anormal bi hittir böyle , 10 saniyede 50 tekil kişimi giriyor yani ne bilim uçuk bişey bu. veya çoğul hit veya sayfa gösterim , garip hiç bu kadar hitli sitem olmadı onun tesiride olabilir :D
-----------------------------benim merak ettiğim
madem günlük 20.000 hit alıorda
10 güden ankete katılı msayısı 900 elrde
bir ço kişide cookieleri sildikçe tekrar oy kullanıor
bunu biri açıklayabilir mi?
-
ben anketlere ilgi göstermiyorum.
sitenin %70 vatandaşıda göstermiyor..
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------benim merak ettiğim
madem günlük 20.000 hit alıorda
10 güden ankete katılı msayısı 900 elrde
bir ço kişide cookieleri sildikçe tekrar oy kullanıor
bunu biri açıklayabilir mi?
bugdır o bug -
1.000.000 uncu hiti hatırlıyorum ben :D
up
-
Tahribat.Com un 20 milyonuncu hiti mi ?
Valla o kadar oldu mu ya.Çok sevindim.nice 20 milyonlu hitlere Tahribat.Com.
Ben inanıyorum.kocaman olacagız.kooossskocaman.dünya bizi konusacak.Tek kişilik dev kadro,nam,ı diger Rene hocam.Çok mutlu oldum.ama ben alamayacagım gibi dusunuyorum ss yi.cok isterdim ve harika bir anı olurdu.ama görüyorum ki daha 3,500 den fazla hit var.Kısmet ! insallah alabilirim.
La buraya gelince nedendir bilmiyorum ama valla içim bi hoş oluyor.rahatlıyorum.kafamdaki sorunları atıp kendimi Tahribat.Com sokaklarında dolaşmaya bırakıyorum.Sizleri seviyorum.
-
Aşkum bende seni seviyorum.. Hemde çok :$
-
ben maça gidiyom kimse bi yere tıklamasın:D bekleyin beni :)
-
Harbıden ya maç var bende gidiyorum. Allahtan kimse iddaya girmedi de yırttık.
Kim yakalarsa benden ona +rep :D:D:D hadi bakem