2003 Kayıtlı Üyeler Ve Çömezler
-
Arkadaşlar şuan üye kayıt tarihlerine bakıyorumda eskilerden kimseleri göremiyorum,bu siteye kayıt olalı tam 7 yıl olmuş.7 yıl önce ilk keşfettiğimde burayı ne kadar mutlu olmuştum.TBT yi keşfettim artık hacker im :))
7 yıl öncesinde bilinç altımda kalan HolyOne a ait resimlerdi.Beni merak edenler gibisinden bir başlık açmıştı sanırım,HolyOne kendi odasında çekilmişti resimleri elinde sanırım kılınç vardı,veya tabanca tam hatırlıyamıyorum şuan tam bir komedi idi,:))))
Tahribat'a fazla birşeyler katamadım,fakat buradan da kopamadım.7 senedir en az ayda 4 defa girip bakınıyorum,7 yıldır değişen hiçbirşey yok halen esrarengiz forum başlıkları, :))Bu başlıklar çok hoşuma gidiyor insan illaki girip okumak istiyor.Gerçekten TBT çok farklı bir yer insan kopamıyor burdan.
Lafı uzatamıyacam arkadaşlar aşırı bir uykum geldi gözler yavaş yavaş kayıyor :) Eskilerden varsa aklınızda kalan ilginç olaylar site ile ilgili lütfen paylaşın geçmişi bi anımsıyalım.Tüm eski topraklara ve yeni çömezlere hayırlı geceler.
-
2002 de üye olmuştum. Ey gidi günler ey.
-
bende hatırlıyorum öyle bir foto sanki av tüfeğimi ne vardı.
birde gaz maskesi gibi birşeyde vardı gibi. emin deilim bundan
-
Evet evet doğru hatırlıyorsun gaz maskeside vardı :)
-
eskileri fazlaca göremiyoruz hemen hemen herkes gecim telaşında, evlendikten sonra çok nadir login olanlar var
haa bide geriden sadece takip eden izleyici takılanların sayısı hiçte az degil
işten geldigim zaman yorgun argın bilgisayarın başına oturuyorsam bunun istisnasız uzun bi müddeti buraya gidiyor
ama deyiyor (: tarigat saplantıdır...
-
valla cok eski degilim ama ilk gunlerde daha aktiftim. Asagi yukari bircok forumun veya blog sitelerinde durum aynidir. genc bi ara gelir aktiftir sonra kopar. ama tahribattan pek kolay gidemiyor insan yine bakiyorum bende genelde okuyorum yazilanlari. Cok ilgimi ceken bisey olursa yazip ciziyorum.
-
eskidik artık :)
-
Ben 2004 te gördüm burayı Tv ci arkadaş sayesinde 2005 te kayıt oldum ama ciddi bi saplantı burası insan terk edemiyor.
-
2005 de den beri takılıyom cok sey öğrendim bilgisyarla ilgili
-
şaka maka bende 2 seneyi aşmışım lo
-
2005 yıllarıydı. nette dolaşırken ahmetdeniz.org'un dağıtıldığını gördüm. Tahribatı o index'ten keşfettim (: