2008 ÖSS Sorularını Gördüm
-
Oyle Bir Duygu yaşadım ki anlatamam bundan 30 dk önce Sınava gircegim üniye gittim kapıdaki adam tanıdık oldugundan içeri girip girecegm yerde sınavımı çözdüm tam kalktım ters yöne gitmişim..Bir oda vardı içinden ses geliyordu bi baktım askerler 15 20 kadar .. Ne geziyosun burda dediler durumu anlattım. Ne için Burda olduklarını sorum öss sorularını bekliyorlarmış Mende Sadece Çuvallanmış Halini Gördüm Kafaya alsam Adamları Gösterirlermi Acaba Diye Düşündüm ama imkansızmış Böyle bir şey Neyse Duygu fırtınası yaşıyom şuan sonumuzu belirleyen kagıt yıgınlarını çuvaldanda olsa gördüm :S:S
-
Saçma seni kandırmışlar. Öss soruları sınav sabahı yola çıkar.
-
Acıya Gülmek..
-
yarınki sınava giricek müritlerimizin inş. sınavlarını başarılı bir şekilde vermeleri temenni ise hepinize başarılar dilerim...
-
Eminmisin :) Adama Bak ya Seni Kandırmışlar diyor 20 tane Askerde Ünide 31 çekiyodu Ozaman
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
Eminmisin :) Adama Bak ya Seni Kandırmışlar diyor 20 tane Askerde Ünide 31 çekiyodu Ozaman
-----------------------------Mantıklı askerlerde sorun varsa olabilir,ama öss soruları sınav sabahı yola çıkar o yüzden dediğin imkansız.
-
sorular şu an okullarda arkadaşın babası koruyo benim soruları :)
-
gülümse kaderine
batsın bu dünya
göremedim geçtiğini yanıbaşımdan
gibi şarkıları sana armağan ediyorum dostum :D
-
ben de eminim okullarda olduğuna.. babam bu işi yaptı benim zamanında..
-
kendi gözlerimle gördüm okullarda mühürlü filan önce pilot okula geliyor bölgede üni vss artık pilot okul hangisiyse sonra dagıtılıyor ordan
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
kendi gözlerimle gördüm okullarda mühürlü filan önce pilot okula geliyor bölgede üni vss artık pilot okul hangisiyse sonra dagıtılıyor ordan
-----------------------------Sen ünidemi gördün ? O zaman bilememç İlk okulda filan sandım :))