2008De Ne Yaptınız?
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------1 yıl daha manitasız geçti :D
-----------------------------bu gidişle sen daha :D
2 ay önce manitam oldu hala birlikteyim daha neolsun :D
-
toplamda 20 gün dışında hep iş yerindeydim gece gündüz
tahribatla tanıştım (iyi insanlarla) ,2007 den pekte farklı değildi
sıkıcı bi yıldı işte.
-
iflas ettim memlekitime geri dönmeyi kafaya koydum evim satılasıya gidiyorum bu lanet şehirden... :|
-
çok karmaşık bi yıl oldu :) bi sürü olay yaşadım + cebit buluşmasına geldim tabii. bu yıl sanki 5 yılmış gibi geldi. Değiştim geliştim iyiydi ya :D
-
hayatımın en büyük hatalarını yaptığım sene olarak tozlu raflarda yerini aldı...Naptıysak bi sonuca varamadığım yıl
nalet olsun yaa...
-
sorular sorular sorular... düşün düşün düşün... sıkıntı sıkıntı sıkıntı... yalanlar, dolanlar, satışlar, mutluluk, hepsi var.. işte..
-
iyiydi :)
-
nerdeyse bütün yıl alkolluydum bi gun bu şekilde olcam hiç aklıma gelmezdi :)...ama yılbaşı gecesi haci süper bi yıldı 2 kişi haric istediğim bütün kızalrı elde ettim kafama göre yaşadım arada sırada yalnızlık cektim psikolojim bozuldu gene alkole vurdum bide maddiyat olarak istedimi yaparsam bu yıl herşey bomba olcak ;)
-
burayı buldum..sonra üye olmak için yapmadığım şey kalmadı en sonunda face denilen zımbırtıda buldum bişiler yazdım bir arkadaş sağolsun kefil oldu uzuuuuun çabalarıma rağmen üye olabildim :)
okulun bitiş tarihine yakın öğrenci işlerine gittim ortalamayı sordum ve keşke sormaz olaydım dedim..yani bir p*ka yaramadı hala yalnızım a.q
-
ahaha hadi ya o kadar zormuymuş buraya üye olmak vayyy beeeaaa. girdim nickimi yazdım onay mailine tıkladım bitti cık cıkkk anlamadım ama ortam fena değil neyse...
Ne diyoduk 2008: 26 yılın en parasız en hatunsuz, en başarısız, en sefil, en yorgun, en uykusuz, yılıydı. Bu kadar zorluğu gördükten sonra aslan gibi hissediyorum kendimi ama 2009 da bi kazık çakıp giderse sadece hissetmekle kalcam gibi :)