folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 2010-ÖSYS Yerleştirme: Yükseköğretim Programları Ve Kontenjanları Kılavuzu

2010-ÖSYS Yerleştirme: Yükseköğretim Programları Ve Kontenjanları Kılavuzu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bu klavuzu anlamak için bi klavuz daha yapmaları lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

bende diyorum ki kontenjan artmış olabilir yada başka bir sürü şey olmuş olabilir mesele kabul etmesi değil tercih edebilmek tercih edebilirsin kayıt için bir şey diyemem ama herşey olabilir sen yaparsın tercihini tutarsa kayıt yaptırabilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

lan saçma saçma konuşmayın öyle bişi yok milletin geleceğiyle oynamayın o belirtlien şartlar yanında yazan kurallar 21 45 felan onlar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Yanlış çok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

bencede klavuzlarda çok yanlış var eczacılık 22 bin 600 diyor pehhh birde madem herkesin kafası çok karışık birde buradan baksın arkadaşlar belki aradıklarını bulurlar klavuza çok takılmayın bence

http://www.abbasguclu.com.tr/egitim/osym_baskani_unal_yarimagan_dogru_tercihin_puf_noktalarini_anlatti.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

bazı bölümlerde sıralama yazmıyor 

mesela

kırbırs lefke - işletme 

işletme 4 TM-1 60 17,21,28,71,97 geri kalan başarı sırası bölümü ve puanlar boş.

bunun gibi bir sürü şey var nedir bu ? barajı aşan bu bölümü tercih edebilir demek mi

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Bazı bölümler yazmıyor çünkü yeni açılmış.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:
    -----------------------------
    klavuzu yanlış anlıyor herkes baştaki açıklamayı bi okusanız... özet geçiyorum o sıralamalardan düşük iseniz o bölüme tercih yapamıyorsunuz yapıp yerleşseniz bile kayıt yapamıyorsunuz örneğin marmara ftr 13400 klavuzda siz 13 500 olursanız tercih edemiyorsunuz o bölümü çok saçma farkındayım ama öyle http://img713.imageshack.us/img713/3707/ekranalntsz.png

Evet saçmalamışsın farkındayım :). öyle bişey yok hoca o özel koşullar ve açıklamalar ı kasdediyor :D

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Ben Bilgisayar Öğretmenliğine gitmek istiyorum ama buradan bişey anlamadım bide şu mesleklerin en sonunda "En Küçük puanı" o ne demek yani ben ygs den 350 aldım orada 410 fln yazıyo ben o yere giremeyecekmiyim??

yardımcı olurmusunuz ltfn?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    KarakartaL bunu yazdı:

Ben Bilgisayar Öğretmenliğine gitmek istiyorum ama buradan bişey anlamadım bide şu mesleklerin en sonunda "En Küçük puanı" o ne demek yani ben ygs den 350 aldım orada 410 fln yazıyo ben o yere giremeyecekmiyim??

bi yardım edin allah rızası için

bildigim kadariyla 2009 da aldigii en kucuk puani yazmis ya hocam yani senin 410 dedigin kisim. Ya puanin orayla ayni olacak ya da daha fazla olacak diye biliyorum.. Ben de bunalimdayim isletme bile yazsam gelmeyecek gibi hissediyorum :( ayrica siralamalar falan sacmasapan geldi bana su kilavuzu tam anlayan biri lazim :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 11717 Toplam Mesaj: 81