2011 Lys Tercih

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

Beyler bizim arkadaş şöyle bir tercih sıralaması yapmıs  sıralaması  343.543 müş ve aşağdaki yerler tutarmı diye soruyo ben bişi deyip umut kırmak istemedim ünilerin kılavuzdaki sıralamalarınıda yazdım karsılarına 

01. Tercih

1381318

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Arkeoloji                                                                                        286.000

02. Tercih

1651284

HİTİT ÜNİVERSİTESİ (ÇORUM)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Arkeoloji                                                                ----------------------

03. Tercih

1443204

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Arkeoloji (İÖ)                                   336.000

04. Tercih

1463154

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Edebiyat Fakültesi/Arkeoloji (İÖ)                                                         339.000

05. Tercih

1751552

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Arkeoloji                                                                                   ---------------------

06. Tercih

1551154

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ (KIRŞEHİR)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Arkeoloji                                              331.000

07. Tercih

1551435

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ (KIRŞEHİR)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Antropoloji                                         366.000

08. Tercih

1741327

NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Arkeoloji                                                                          ----------------------

09. Tercih

1042272

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)/Edebiyat Fakültesi/Sanat Tarihi                                                    -----------------------

10. Tercih

1163278

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Arkeoloji (İÖ)                               324.000

11. Tercih

1581468

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ (BURDUR)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Arkeoloji                          334.000

12. Tercih

1581451

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ (BURDUR)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Antropoloji                      355.000

13. Tercih

1111065

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (SİVAS)/Edebiyat Fakültesi/Antropoloji                                                       315.000

14. Tercih

1117528

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (SİVAS)/Edebiyat Fakültesi/Antropoloji (İÖ)                                              362.000 

15. Tercih

1391067

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ (HATAY)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Arkeoloji                                     333.000

16. Tercih

1073092

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Arkeoloji (İÖ)                                         325.000

ben sadece ben
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

antropolojiler gelir gibi duray.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

Bende aynı kanaatteyima ma pek bi halt anlamam şu öss den girdik çıktık oldu pek bşseye takılmadık ama bu yenı sıstem ılgınc amk bı suru puan varmıs bende gırdım bu sene o zaman hafıften anlamaya basladım o gözunu arkeolojıye dıkmıs ama su sırayla pek secme sansı yok sanrım

ben sadece ben
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Normal şartlarda gelebilecek tercih zaten sıralamsına bakıp gösterebiliriz ama bencekesin diyebirşey yok. Misal şimdi yukarıdaki tercihlerden birinde 1 boşluk kalsa sıra onda olsa ve ondan yüksek tercih eden kişi yoksa gelmemesi gereke bir tercih gelebilir.

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

Normal şartlarda gelebilecek tercih zaten sıralamsına bakıp gösterebiliriz ama bencekesin diyebirşey yok. Misal şimdi yukarıdaki tercihlerden birinde 1 boşluk kalsa sıra onda olsa ve ondan yüksek tercih eden kişi yoksa gelmemesi gereke bir tercih gelebilir.

+1

birde şu var mesela sıralaması 345bin ama ts1 mi 2 mi? bu tercihleri ts1 puanla mı alıyor ts2 ile mi ona da bakmak lazım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

+1

birde şu var mesela sıralaması 345bin ama ts1 mi 2 mi? bu tercihleri ts1 puanla mı alıyor ts2 ile mi ona da bakmak lazım.

Tm-3 müş hocam 

ben sadece ben
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

up

ben sadece ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sammy bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

+1

Tm-3 müş hocam 

ulan ben tmciyim de bilmiyordum mk :D bu arkeoloji, antropoloji, sanat tarihi falan tm mi :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

bi fikrim yok ama kılavuzda tm-3 yazıo

ben sadece ben
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

Hocam en üstteki biraz zor gibi ama onun dışındakiler gelebilir. Her sene sıralamalarda ciddi değişimler oluyor kesin gelir ve ya kesin gelemez diye bir şey söylemek çok zor. Gelebilir...

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

ben de bir şey sorayım, yeni konu açmaktansa;

arkadaşlar, ücretli üni tercihi yapan oldu mu aranızda hiç? yani üniversitenin ilgili bölümünü %50 veya tam burslu değil de, direk ücretli yazan?

ve ortalama puanı ne kadar oluyor önceden yerleşen varsa? (kişinin puanına göre) bir bölümün ikinci öğretimlerinden bile düşük oluyor di mi?

Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 1826 Toplam Mesaj: 12