2011 Tercih Kılavuzu
-
hacılar slm biri bana 2011 terch kılavuzunu verebilir mi??
-
http://www.osym.gov.tr/belge/1-12584/2011-osys-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-ki-.html
-
puanınıza göre bölüm arıyorsanız en güzeli
tercih.tv
-
beyler ve bayanlar bir bölümün kontenjansız olduğunu nasıl anlarız? mesela 1055063 bankacılık ve sigortacılık ? kontenjansız mı bu?
-
beyler yarın son gün bir yardımcı olun da:)
-
uGuR bunu yazdı:
-----------------------------
beyler ve bayanlar bir bölümün kontenjansız olduğunu nasıl anlarız? mesela 1055063 bankacılık ve sigortacılık ? kontenjansız mı bu?
Özel koşullar ve açıklamalar diye bir sütun var bak o tabloda orda yazan numaraları "tablo3a-tablo3b ve tablo4 de" diye başlayan bir pdf var onun içinde bulup oku. O bölüm hakkındaki koşullar açıklamalar vs. yazıyor orda. Ben senin için baktım açık öğretim olduğu için bu bölümde kontenjan yok.
-
tercih klavuzlarını biyere upload edebilcek olan varmı siteye erişemiyorum :|
-
FCN bunu yazdı:
Ben sana upload ederim :D -
Eqmn bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
Ben sana upload ederim :D
-----------------------------eyw knk attın msnden sende olmasan zaten halimizdn anlayan yk :D
-
Eqmn bunu yazdı:
uGuR bunu yazdı:
Özel koşullar ve açıklamalar diye bir sütun var bak o tabloda orda yazan numaraları "tablo3a-tablo3b ve tablo4 de" diye başlayan bir pdf var onun içinde bulup oku. O bölüm hakkındaki koşullar açıklamalar vs. yazıyor orda. Ben senin için baktım açık öğretim olduğu için bu bölümde kontenjan yok.
-----------------------------teşekkürler
-
Beyler bugün son değilmi tercihler için?