folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 2012 - 2013 AOF Sınavlara Hazırlık Yapanlar

2012 - 2013 AOF Sınavlara Hazırlık Yapanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Merhaba,

Maya takvimiydi, uzaylılar geliyodu, galatasaray ilk 16 ya kalacaktı kalamayacaktı, top çizgiyi geçtiydi yok geçmediydi derken AOF sınavlarına 13 gün kaldı,

Malumunuz aof sistemi değişti, geçen yıl martda vize, haziranda final olmak üzere bir yıl içinde 1 vize 1 final yapan aof zevatı, bu yıl kendinden bekleneni yaptı ve sistemi değiştirdi, bu ve önümüzdeki yıllarda  1.dönem ve 2.dönem olmak üzere her dönemde 1.vize ve 1.final yani yılda toplam 2 vize 2 final yapacak.

Sınavlara siz nasıl hazırlanıyorsunuz? Geçmiş yıllardaki aof sorularını çözmek çok anlamsız gibi, konular genişledi sınav sayısı arttı felan ancak yapacak başka bir şey yok gibi yine geçiş yıllara ait çıkmış sorulara abanıyoruz :)

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek

Hoca zaten konu anlatımlı kitap yok piyasada telif hakkı vermemişler. Murat yayınlarının soru bankasını karacan nokta atış soruları aldım. Bide çok iyi düzeyde hazırlanmış bi özet buldum sağolsun bi arkadaş hazırlayıp paylaşmış ihtiyacı olan varsa işletme 7. dönem özeti toplamda 83 sayfa 5 ders pm atsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    coyotosays bunu yazdı

Hoca zaten konu anlatımlı kitap yok piyasada telif hakkı vermemişler. Murat yayınlarının soru bankasını karacan nokta atış soruları aldım. Bide çok iyi düzeyde hazırlanmış bi özet buldum sağolsun bi arkadaş hazırlayıp paylaşmış ihtiyacı olan varsa işletme 7. dönem özeti toplamda 83 sayfa 5 ders pm atsın

alıyım hocam ben pm :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı
    coyotosays bunu yazdı

alıyım hocam ben pm :)

pm aliym yani :D

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrC
    TrC's avatar
    Erkek
    coyotosays bunu yazdı

çok makbule geçer pm :)

Büyüdükçe mi fakirleşiyorsun, fakirleştikçe mi büyüyorsun?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

bu sene kamu yönetimi 3 ten başladım ben.. sınavada az bi süre kaldı.. hiç kitap açmadım daha.. 

şimdi sıkı çalışmaya başlasam sınavlardan yüksek not alma olasılığım nolur ?
    yada belirleyeceğim derslere çalışıp bi kısmını bırakayım mı, hepsine çalışmaktansa ?
    yada abartcak bişey yok az çalışmayla geçersin diyen varmı ?

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek

hocalar dediğim özeti burdan ulaşabilirsinz.hazırlayan arkadaş sağolsun kolay gelsin büyük destek oldu

https://rapidshare.com/#!download|35p3|733856241|T%C3%BCm%20ders%20Not.rar|2329|0|0

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Çan eğrisi var diyorlar dogrumu ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı

sınıfmı varda çan olsn ki çok saçma bence

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı
    JackDaniels bunu yazdı

sınıfmı varda çan olsn ki çok saçma bence

Daha önceki yıllarda ders geçme barajının 50 olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Banar, 2012-2013 akademik yılının başlamasıyla tüm bölüm ve programlarda ''çan eğrisi'' sistemi uygulanacağını ifade etti.

Prof. Dr. Banar, her dersin kendi içinde değerlendirileceği ve ders geçme notunun sınıf ortalamasına göre belirleneceği bilgisini vererek, öğrencinin mezun olabilmesi için tüm dersleri başarması ve 2,0 not ortalamasını tutturması gerektiğini anlattı.

Sabah

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

geçme notu diye birşey yok, adını çan eğrisi değilde, bağıl ortalama koymuşlar örneğin "Uluslararası iletmecilik" dersini 1.000 kişi alıyor ve vize sonunda 1.000 kişinin aldığı notu toplayıp 1.000'e böldüğünde bağıl ortalamayı elde ediorsun, senin sınavdan aldığın not bağıl ortalamanın üstüde ise geçiyorsun. 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
Toplam Hit: 2308 Toplam Mesaj: 12