2012 - 2013 AOF Sınavlara Hazırlık Yapanlar
-
Merhaba,
Maya takvimiydi, uzaylılar geliyodu, galatasaray ilk 16 ya kalacaktı kalamayacaktı, top çizgiyi geçtiydi yok geçmediydi derken AOF sınavlarına 13 gün kaldı,
Malumunuz aof sistemi değişti, geçen yıl martda vize, haziranda final olmak üzere bir yıl içinde 1 vize 1 final yapan aof zevatı, bu yıl kendinden bekleneni yaptı ve sistemi değiştirdi, bu ve önümüzdeki yıllarda 1.dönem ve 2.dönem olmak üzere her dönemde 1.vize ve 1.final yani yılda toplam 2 vize 2 final yapacak.
Sınavlara siz nasıl hazırlanıyorsunuz? Geçmiş yıllardaki aof sorularını çözmek çok anlamsız gibi, konular genişledi sınav sayısı arttı felan ancak yapacak başka bir şey yok gibi yine geçiş yıllara ait çıkmış sorulara abanıyoruz :)
-
Hoca zaten konu anlatımlı kitap yok piyasada telif hakkı vermemişler. Murat yayınlarının soru bankasını karacan nokta atış soruları aldım. Bide çok iyi düzeyde hazırlanmış bi özet buldum sağolsun bi arkadaş hazırlayıp paylaşmış ihtiyacı olan varsa işletme 7. dönem özeti toplamda 83 sayfa 5 ders pm atsın
-
coyotosays bunu yazdı
Hoca zaten konu anlatımlı kitap yok piyasada telif hakkı vermemişler. Murat yayınlarının soru bankasını karacan nokta atış soruları aldım. Bide çok iyi düzeyde hazırlanmış bi özet buldum sağolsun bi arkadaş hazırlayıp paylaşmış ihtiyacı olan varsa işletme 7. dönem özeti toplamda 83 sayfa 5 ders pm atsın
alıyım hocam ben pm :)
-
nolanded bunu yazdıcoyotosays bunu yazdı
alıyım hocam ben pm :)
pm aliym yani :D
-
coyotosays bunu yazdı
çok makbule geçer pm :)
-
bu sene kamu yönetimi 3 ten başladım ben.. sınavada az bi süre kaldı.. hiç kitap açmadım daha..
şimdi sıkı çalışmaya başlasam sınavlardan yüksek not alma olasılığım nolur ?
yada belirleyeceğim derslere çalışıp bi kısmını bırakayım mı, hepsine çalışmaktansa ?
yada abartcak bişey yok az çalışmayla geçersin diyen varmı ? -
hocalar dediğim özeti burdan ulaşabilirsinz.hazırlayan arkadaş sağolsun kolay gelsin büyük destek oldu
https://rapidshare.com/#!download|35p3|733856241|T%C3%BCm%20ders%20Not.rar|2329|0|0 -
Çan eğrisi var diyorlar dogrumu ?
-
JackDaniels bunu yazdı
sınıfmı varda çan olsn ki çok saçma bence
-
costantin bunu yazdıJackDaniels bunu yazdı
sınıfmı varda çan olsn ki çok saçma bence
Daha önceki yıllarda ders geçme barajının 50 olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Banar, 2012-2013 akademik yılının başlamasıyla tüm bölüm ve programlarda ''çan eğrisi'' sistemi uygulanacağını ifade etti.
Prof. Dr. Banar, her dersin kendi içinde değerlendirileceği ve ders geçme notunun sınıf ortalamasına göre belirleneceği bilgisini vererek, öğrencinin mezun olabilmesi için tüm dersleri başarması ve 2,0 not ortalamasını tutturması gerektiğini anlattı.
Sabah
-
geçme notu diye birşey yok, adını çan eğrisi değilde, bağıl ortalama koymuşlar örneğin "Uluslararası iletmecilik" dersini 1.000 kişi alıyor ve vize sonunda 1.000 kişinin aldığı notu toplayıp 1.000'e böldüğünde bağıl ortalamayı elde ediorsun, senin sınavdan aldığın not bağıl ortalamanın üstüde ise geçiyorsun.